Някой ще има ли повече място ,че няма къде да кача детето, а и багажа няма да събера ?
И още нещо .Рени от Хоби ТВ ми се обади ,че искат да снимат разходката в неделя !
Аз се дърпах ,че разходката е банкетна и ,че трябва да снимат бивака,ама не ,не можело само състезания да се снимат !
Та и за там ще трябват две места /за нея и оператора /за неделя .
Днес си поваля добре,но спря и е тихо и спокойно .Поне няма утре да караме в прахоляка .
Някой ще има ли повече място ,че няма къде да кача детето, а и багажа няма да събера ?
И още нещо .Рени от Хоби ТВ ми се обади ,че искат да снимат разходката в неделя !
Аз се дърпах ,че разходката е банкетна и ,че трябва да снимат бивака,ама не ,не можело само състезания да се снимат !
Та и за там ще трябват две места /за нея и оператора /за неделя .
Днес си поваля добре,но спря и е тихо и спокойно .Поне няма утре да караме в прахоляка .
Винаги почивните дни ми се струва,че минават много бързо,но този път това чувство беше още по-силно.
Причината:приятни хора,Балкан,почти перфектно време,дълга маса и не на последно място малкото лостче в позиция:"4L+заключени хъбове"...
Ето и това,което хвана моето фото и специални поздравления на момчетата с Пандите 4х4,които направиха разходката да изглежда от по-хард формат.
П.П.Тоше,надявам се остана доволен от участието на масата на моя механик,който за разлика от навигатора ми през вечерта във всичко беше "N1"....
Яне ,механика е страшен само дето малко газ му сипвате на газката та му свършва рано .Разходката перфектна ,компанията уникална , най накрая вечерта останаха или най големите боклуци или най големите пичове . Докато пътувахме с Янко на връщане и си лафихме по станциите ни щукна идея за Камчия, очаквам предложения за река Камчия или язовир Камчия ,пак за двудневно изпълнение .
пп Яне да не забравиш да вземеш механика !
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар