Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки край Сливен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки край Сливен

Чудесни снимки и надявам се чудесно сте си прекарали. Дано да е малка повредата и да я отстрани бързо колегата.
    Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
      Чудесни снимки и надявам се чудесно сте си прекарали. Дано да е малка повредата и да я отстрани бързо колегата.
      Само чакам да се съмне и я разхвърлям.Вътрешното каре е сдало багажа и днес ще го сменя,даже направо двете,че гледам и другото бая мърда.

Коментар

Ето и няколко клипа на Лада Нива само на заден мост:

Коментар

Добре че Янко има опит с Жигулито.......

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
            Добре че Янко има опит с Жигулито.......
            Аааа,да-верно е това нещо.

Коментар

И в нормално състояние с Нивата стават добри дрифтове, стига да има достатъчно широко място и човек да е сръчен в ръцете...

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
                И в нормално състояние с Нивата стават добри дрифтове, стига да има достатъчно широко място и човек да е сръчен в ръцете...
                Абе Найдене аз доколкото съм пробвал на 4х4 хич неще да дрифтира,особено и ако е с хубави гуми.Колата само обикаля по кабата и си прави завойчета.Тъй,че съвсем друго нещо си е като е в заводски вид,т.е. напълно зацепена-няма такова въртене и поднасяне.

Коментар

При мен пък се е получавал перфектен дрифт на 360 градуса около оста си с включен междуосев блокаж, просто трябва по-широко място, за да се започне по-отдалеч кръга и при първото поднасяне на задницата да се работи със съединителя и подаване на повечко газ. В интернет мрежата има доста подобни клипове с full time коли ( субару и ауди). Просто не става да се навие докрай волана и всичката газ...
                  Ето за това говоря:
                  Последно редактирано от Kara Kolio; 13-01-11, 14:20.

Коментар

Брейй,той тоя да не е с Нивов двигател бе Найдене.Как се пържи само,вътре ако има яйца ще са станали на компот

Коментар

Не съм я пробвал много на дрифт освен преди нова година на 2-3 чаши вино на Българка.
                      Като идеята не беше толкова да дрифтя колкото да саборя прасето. Но се получи само дрифта

http://www.facebook.com/#!/video/vid...=1528262769801

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                        Брейй,той тоя да не е с Нивов двигател бе Найдене.Как се пържи само,вътре ако има яйца ще са станали на компот
                        На достатъчно заледено място и нивовият двигател е напълно достатъчен за подобно упражнение...

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
                          На достатъчно заледено място и нивовият двигател е напълно достатъчен за подобно упражнение...
                          Найдене за много години!
                          Тези снимки не могат ли да са малко по малки, че зор се разглеждат, а не са за прескачане??
                          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Ами снимките съм ги намалил двойно спрямо истинския им размер. Той и Здравко се оплаква, че трудно ги отваря, аз съм с Google Chrome и при мен е добре. С Mozilla също не би трябвало да има проблеми. Снимките могат да се разгледат и в сървъра на форума на адрес https://htftp.offroad-bulgaria.com/

Коментар

Колеги ,пишете кой ще идва на събора !
                              Аз вече си напрвих резервация за бунгалата на комплекс Олимпия,Иван от Бургас също,Никито от Ямбол,доколкото знам Живко има резервация за хотел Терма.
                              Който мисли да идва ,да си резервира стая ,да няма после сърдити!
                              тел .на "Олимпия" е 04322 2422
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Що си мисля че е много тихо тук!
                                ТЛК-120 Николай Колев
                                0898521295

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X