Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки край Сливен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки край Сливен

Янко, вчера минавах през Даулите и нито там, нито по "нашия" път има сняг. В момента вали дъжд, а утре валежите ще спират. Ако през нощта го обърне на сняг горе едва ли за 1 вечер ще натрупа повече от 10-15 см. Ако искате както предния път да се разкарвате напразно ваша работа...

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
      Янко, вчера минавах през Даулите и нито там, нито по "нашия" път има сняг. В момента вали дъжд, а утре валежите ще спират. Ако през нощта го обърне на сняг горе едва ли за 1 вечер ще натрупа повече от 10-15 см. Ако искате както предния път да се разкарвате напразно ваша работа...
      Добре разбирам.В такъв случай ти ще дойдеш към нашия край в края на седмицата.Или една среща на "Петолъчката" ще спретнем.Терените сега са чудесни и не трябва да се стои вкъщи.Димчо и Живко също вчера предложиха да изпратим 2010г. с една разходка идните дни.Ще си пишем допълнително.

Коментар

Колеги весело посрещане на Нова Година!
        ТЛК-120 Николай Колев
        0898521295

Коментар

Честита Нова Година на цялата Сливенска банда!

Коментар

За много години, колеги! Живи и здрави дълги години!

Коментар

ЧНГ, живи и здрави и да се множат офроудърите от региона!!!
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

ЧНГ
                Да сте здрави
                Да сте късметлии
                Да сте паралии,
                Че за разходки, разход има!!
                Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Честита и спорна на всички колеги, не само в Сливен. Нека да е спорна здрава и благодатна за всички във форума както и близки и познати. От това което чета, е видно, че "градските не спят" когато съм на лов обикновенно обикалят планината/хвала тези мъже/ след като се закрие ловът на едър дивеч ще съм част от екипа, естестевено ако се уговорим.

Коментар

Първоначално публикуван от ГЕЦОВИЩЕ Преглед на мнение
                    Честита и спорна на всички колеги, не само в Сливен. Нека да е спорна здрава и благодатна за всички във форума както и близки и познати. От това което чета, е видно, че "градските не спят" когато съм на лов обикновенно обикалят планината/хвала тези мъже/ след като се закрие ловът на едър дивеч ще съм част от екипа, естестевено ако се уговорим.
                    Ще се радвам да се запознаем колега.Аз съм от Ямбол,но често съм горе във вашия Балкан.Желателно е да следиш,както тази така и темата "Разходки около Ямбол".В тези две теми си пишем,когато ще се потегля нанякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от ГЕЦОВИЩЕ
                      Спорна и честита, /братлета пиша за трети път/ или модераторът ме цака или нещо не улучвам, весела и здрава нова година за всички във форума, на колегите от Сливен желая интересни тракове и лесно преминаване, проблемен офроуд и безпроблемно преминаване. Следващият път като се събирате, / четейки преживяванията, разбирам че шофирате около домът ми/ живея в "Селището", нека се чуем , ще се присъединя към компанията.
                      Здрасти колега,добре дошъл във форума.Цакат те защото си новобранец/във форума / и постът ти трябва да го прегледа модератор,обикновено излиза на другия ден!Като понатрупаш мнения и разберат ,че не пишеш глупости,това ще се промени!Успех,следи сливенската и ямболската тема ,имаме и тел. написани и като решиш се присъедини към групата.Всеки е добре дошъл,ако имаш приятели с проходими машини ги покани и тях!
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                        ....................................... Цакат те защото си новобранец/във форума / и постът ти трябва да го прегледа модератор,обикновено излиза на другия ден! ......
                        Може да си прочете поста след 5 минути ..... може и утре ....... зависи от модератора ......
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Честита нова година.Пожелавам много късмет на всички и базаварийно каране.
                          Бончо Бонев
                          0887530661
                          0878184630

Коментар

Днес се завърнахме от х.Чумерна.Очаквам Найден да пусне фото от там...

Коментар

Ето и фотото:

Времето на върха беше прекрасно в събота и го използвахме максимално да се наслаждаваме на прекрасната гледка от 1500 м. надморска височина.

Възникна проблем с предното на Нивата на Янко и се наложи да махнем предния кардан, при което машината остана само на заден мост...

Коментар

Ето и два клипа на "part time" Нивата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X