брех мама му стара,какво съм изтървал
уж чета форума, а съм изтървал темата,ходя да пиша за референдуми,за резервни части и куп други неща
язък,търкалям се в чергите и изпуснах мероприятието
Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Има за какво да съжаляваш бат Радо
Разходката си беше доста забавна особено съботния ден (имаше заигравка с пътната книга)
Единствено не ми хареса че трябваше да карахме 50км. чакъл за да можем да покараме 100км. асфалт
За догодина пътна книга и за двата дена
Има за какво да съжаляваш бат Радо
Разходката си беше доста забавна особено съботния ден (имаше заигравка с пътната книга)
Единствено не ми хареса че трябваше да карахме 50км. чакъл за да можем да покараме 100км. асфалт
За догодина пътна книга и за двата дена
Така си е . Ама трябва да има градация всяка година все по-добре и по-добре . Може и нещо за оркестъра да се помисли .
На 28-ми този месец заминавам за Испания и не знам кога ще се върна,ако някой иска да му оставя Витарката да я кара по разходки нека се обади.Само трябва да се зареди акумулатора,да се сипне малко бензин,щото газовия инжекцион не може да пали направо на газ.Нищо не искам в замяна,само да ми я върне цяла.
Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
На 28-ми този месец заминавам за Испания и не знам кога ще се върна,ако някой иска да му оставя Витарката да я кара по разходки нека се обади.Само трябва да се зареди акумулатора,да се сипне малко бензин,щото газовия инжекцион не може да пали направо на газ.Нищо не искам в замяна,само да ми я върне цяла.
Aз съм човека бат Радо
Ще разхвърлям самурая да го постегна и ще ми трябва втора кола за разходки
А относно поддръжката ще направя каквото мога
Коментар