Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Аз ще ходя в събота до Котел и мога да му хвърля едно око.
    Дали ще е удобно да спим в този хотел ,а да празнуваме на близко до него място с нормално меню?
    Принципно за мен и моят екипаж няма никакво значение ,важна е компанията.
    0893966166- Димо Тодоров

Коментар

А какъв е проблема с х-л Медвен?

Коментар

За мен също е важна компанията, както каза Димо, но пък Милен каза че в Котел
        има много братя. Х-ла в Медвен беше приличен и вече му знаем реда
        Нека и Димо да провери какво е положението в Котел и да решаваме.

Коментар

Първоначално публикуван от dimo1636 Преглед на мнение
          Дали ще е удобно да спим в този хотел ,а да празнуваме на близко до него място с нормално меню?
          Принципно за мен и моят екипаж няма никакво значение ,важна е компанията.
          Виж го, но аз не храня големи надежди за него. Ресторант според мен трябва да има и сервитъори също. Той спомена, че наемал персонал само за подобни мероприятия. Но е тъпо, защото някой може да иска да се отпусне да си поръча нещо различно, а то няма как да стане! И кой от нас, ще е този дето, ще пуска музиката на техния компютър?
          Няма в близост хотел дето, ще ни събере в ресторандската си база(май). Оказва се, че от Варна, ще има освен нашите три коли и още толкоз май но ще ги помоля да пишат за да се разберем заедно ли, ще пътуваме или не. Събираме се доста хора - някъде около 40 броя и нагоре.
          На хотела в Медвен ко да му има... Разбираме се и като няма другаде пак там. Недостатъка за мен бе, че моя малкия като се измори и трябва да ляга е в съвсем друга сграда от ресторанта, а нещо не му се ляга сам напоследък. Това си е мой проблем. Споделяйте!

Коментар

Хотел Котел ... вероятно ми е наборче. Не зная дали са му правени някакви ремонти през годините.
            За една вечер .. все ще се преживее, но ресторант няма. Ако приготвят нещо ще е инцедентно.
            Наблизо има хубави кръчми ... Изворите, Старата воденица и още няколко.
            Просто идете на място и си направете уговорката.
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
              Хотел Котел ... вероятно ми е наборче. Не зная дали са му правени някакви ремонти през годините.
              За една вечер .. все ще се преживее, но ресторант няма. Ако приготвят нещо ще е инцедентно.
              Наблизо има хубави кръчми ... Изворите, Старата воденица и още няколко.
              Просто идете на място и си направете уговорката.
              Точно на такова място ми заприлича и на мен! Тея кръчми на близо дали имат нужната леглова база или имаш предвид при тях само ихото?

Коментар

Едната има някаква леглова база ..
                Другите .. не.
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Пишете и нас 4 джипа - 8 човека Ахелойската група.

Коментар

Моето мнение е, че нощувка в х-л Котел и отделна кръчма, ще направят организацията по трудна.
                    А както вече стана ясно, нямаме много време!

Коментар

Да сега ги загледах! Особенно тая http://www.hotelsbg.bg/хотел-механа-...-hotel202.html. Пише, че има място за 90 човека. можем да говорим да спим в хотел Котел и да посетим механата за вечеря. За закуска всеки да се спасява по единично примерно.

Трябва щом, ще ходиш да видиш за какво става въпрос. Ако бива, ще е лесно за всички. Има в близост и други хотели междо другото и като, ще е за едно спане всеки сам може да си решава къде да си резервира хотела а да се събираме в една механа. На сутринта правим един сборен пункт пред механата и газ...

Коментар

Ами това също е решение само да уговорим кръчмата.

Коментар

Ами то така и така всеки, ще звъни да си резервира стая(никой не може да се наеме да резервира от друго име) всеки може да си реши къде иска да отседне. Проблема се състои в това, че всеки, ще иска да пийне и после трябва да се придвижи до хотела. В близост има хотели ама...
                          Давайте предложения, че да се звани тук там. Ако някой му е близко преди събота да хвърли един поглед наоколо!

Коментар

Добре така да бъде ,в събота ще проверя хотела и механата ,ще щтракна някоя снимка и ще споделя видяното вечерта. И ще умуваме.
                            П.П ще по разпитам дали има нещо подходящо за 40-50 човека.
                            0893966166- Димо Тодоров

Коментар

Според мен най-лесно и удобно за всички ще бъде всичко да е на едно място...

Коментар

Добре така да бъде ,в събота ще проверя хотела и механата ,ще щтракна някоя снимка и ще споделя видяното вечерта. И ще умуваме.
                                П.П ще по разпитам дали има нещо подходящо за 40-50 човека.
                                Огледай се на каво разтояние има леглова база и ако е удобно питай за цени! Спомени и въпросните дати. Така ако някой хотел има нещо замислено да го зачеркваме!
                                Остана да чакаме. Ако някой се сети нещо да казва!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                                X