Я да задам един въпрос. Миналата година края на ноември беше прехода до Медвен. Понеже остават около 2 месеца и нещо питам ВРЕМЕ ли е за размисъл за традиционен преход? Моя още не е в движение но ми трябва известен стимол. Хубаво е и да изгладим евентуални грешки и пропоски от миналата година. Бургазлии и към вас се отнася.
Ами хайде стимулирайте се повече
Слагайте там всеки каквото има за слагане двигатели, лебедки,мостове ,гуми за кал кои каквото има
И ноември среща на петолъчката и газ нагоре към стара планина
Аз и без това на 6 ноември съм рожденик може да ги слеем нещата тъкмо ще почерпя по оффроудски начин с (кал и диференциално масло)за по евтино
Този път Обаче на Ончо ще му даден едни агресивни гуми да ни води на по кални места
Ами хайде стимулирайте се повече
Слагайте там всеки каквото има за слагане двигатели, лебедки,мостове ,гуми за кал кои каквото има
И ноември среща на петолъчката и газ нагоре към стара планина
Аз и без това на 6 ноември съм рожденик може да ги слеем нещата тъкмо ще почерпя по оффроудски начин с (кал и диференциално масло)за по евтино
Този път Обаче на Ончо ще му даден едни агресивни гуми да ни води на по кални места
Здравейте,малко да съживим темата. Вчера решихме да се възползваме от хубавото време и по идея на Янко (за което му благодаря ), хоп на котелския балкан.
Е сами ли се разхождате...? Нещо някой за идния месец? Аз все още не съм в движение но гледам и организация нещо липсва. Разбира се не мога и да се ангажирам съвсем на 100%, че мога да присъствам ако се организира нещо но мерака поне е голям. Ако ще се взима някакво решение то трябва да се мисли на време. Кой организира хотела миналата година? Кой въобще има желание за организиране не преход? Бургазлии мълчат. Аз съм далеко. Времената още по-тежки...
Коментар