Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Аз съм си с вътрешни
    На даихатсУтУ гумата се разбордира .А моита се пукна и вентила влезе навътре
    В този ред на мисли да попитам някои знае ли начин да се избегне това потъване на вентила като е мека гумата
    Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Пробвай със силикон като се наложи да я сменяш ще почистиш и слагаш следващата.
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Ще следя темата.Витарата още не е оправена,но ще измисля нещо.Улежах се малко.
        Нека силата да бъде с нас!
        Suzuki Grand Vitara
        +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от soundbway Преглед на мнение
          Аз съм си с вътрешни
          На даихатсУтУ гумата се разбордира .А моита се пукна и вентила влезе навътре
          В този ред на мисли да попитам някои знае ли начин да се избегне това потъване на вентила като е мека гумата
          Да ,махаш вътрешните и слагаш джанти с бедлоци
          Пробвах със силикон,няма ефект,даже може би обратен.
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Миленски, нали знеш защо не ти сложихме последният път руски вътрешни, да не правим по-големи отвори на джантите за вентилите.Руският стандарт е по-голям /на вентилите/
            Аз от година карам Силвърстон с вътрешни-китаичета, нямам проблем. За бедлоците,хубави неща ама....
            Та с две думи,днес качих новият мотор с новата кутия. Всички кабели и водни съединения стегнати,утре вода,масло и палим.
            За уикенда съм готов,ще бъде едно много прилично каране понеже всичко е ново в мотора. Малко да се понаместят железата. Ако има желаещи за неделя,пишете или звънкайте "софт+барбекю"
            Благодарности на двамата Вильовци за помоща,качването на мотора.
            ТЛК-120 Николай Колев
            0898521295

Коментар

Момчета казах го на Янко да го обявя и тук! Понеделник 19-ти следобед тръгваме семейно за Пампорово до събота. Така го решихме - да видим снега(уж). След това ако падне сняг и ако всичко е наред с организацията по Чумерна няма да се поколебая да се включа(разбира се да не съм на работа).

Коментар

Имам едни въглища в багажника с удоволствие бих ги запознал с някоя пържолка.

Коментар

Неделя съм свободен и се записвам!
                  П.П.За УАЗ-овите вътрешни Ники е прав-ф16мм. са вентилите и се наложи да разпробия джантите-/бях пропуснал да спомена това/!
                  Ако се наложи отново преминаване към безкамерни гуми ще се ползва по-широкия модел вентил за безкамерен монтаж.
                  Лично аз бях попаднал на страшни Китайски ментета гуми и брах големи ядове...

Коментар

За неделя и аз съм на линия и времето гледам ще е с нас (няма да има лед)
                    Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Супер.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                        Миленски, нали знеш защо не ти сложихме последният път руски вътрешни, да не правим по-големи отвори на джантите за вентилите.Руският стандарт е по-голям /на вентилите/
                        Аз от година карам Силвърстон с вътрешни-китаичета, нямам проблем. За бедлоците,хубави неща ама....
                        Та с две думи,днес качих новият мотор с новата кутия. Всички кабели и водни съединения стегнати,утре вода,масло и палим.
                        За уикенда съм готов,ще бъде едно много прилично каране понеже всичко е ново в мотора. Малко да се понаместят железата. Ако има желаещи за неделя,пишете или звънкайте "софт+барбекю"
                        Благодарности на двамата Вильовци за помоща,качването на мотора.
                        Снимай го преди да го изцапаш !
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Аз отпадам . Утре заминавам пак в странство ...............
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

И ферозата ще е на линия.
                            0893966166- Димо Тодоров

Коментар

за неделя съм навит но като „ спътник,, щото нямам с какво да карам
                              ако на някои му трябва навигатор-насреща съм
                              черпнята от мен
                              Нека силата да бъде с нас!
                              Suzuki Grand Vitara
                              +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
                                за неделя съм навит но като „ спътник,, щото нямам с какво да карам
                                ако на някои му трябва навигатор-насреща съм
                                черпнята от мен

По наше му не му викаме навигатор, а куфар
                                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X