Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Завърнахме се.
    Идеята на колегата беше да караме по асфалта и да се качим до вр.Бакаджик.
    И така изпълнихме набързо това желание и беше ред да влезем да покараме в гората.
    Имаше приятни моменти,но предвид лошото време нямаше как да се снима много,а и беше тъмничко.
    Все пак няколко снимки за отбелязване на вечерта...,Честит първи сняг на всички джипкаджии от Ямбол и региона!!!
    Прикачени файлове

Коментар

То си е лято направо при вас... Тук се видяхме в чудо от вятър и преспи един ден преди края на света.

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
        То си е лято направо при вас... Тук се видяхме в чудо от вятър и преспи един ден преди края на света.
        Аз запалих вече мотора, ама ..... се чудя дали да го вадя на улицата ....
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ако иде реч за Honda-та не виждам как може да и се опре тоя снежец...

Коментар

Колеги хубаво си е времето да се покара и да побъзикаш с колите които са закъсали.Ама е лошо да си сам и да няма кои да те дръпне да запалиш.Аз сам в Варна и маи ще откарам кая на света тук това означава че наи вероятно ще пропусна разходката в неделя.Поздрави и си помагаите
            Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Набираме кандидати за пълнене на минерална вода в с.Правдино.
              Час на тръгвате-21ч. от бензиностанция АПЖ.
              Ако някой има желание за разходка нека звънне да се доуговорим.

Коментар

Дайте да видим кой ще идва в неделя.

Един АЗ.
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                  Набираме кандидати за пълнене на минерална вода в с.Правдино.
                  Час на тръгвате-21ч. от бензиностанция АПЖ.
                  Ако някой има желание за разходка нека звънне да се доуговорим.

ЕЕЕЕЕЕЕ вие да не видите че Карнобат пълнят минерална вода ,и на другата вечер и Ямбол за вода Това в крага на шегата да не се засегнете ей
                  Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                    Дайте да видим кой ще идва в неделя.

Един АЗ.
                    Ние за сега четири бр. машини и не знам колко говеда

пп Само да си намеря каре до утре вечер ,че да не съм турист прекачен инвентар ,Който има станция да носи .Имаме и други от групата да желаят но не са им редовни документите на каруците.....

Коментар

Аз съм на Гавраилово и днес закъсах на 50 м от базата ми в една преспичка,но се обадих на приятел и ме извади като кътен зъб от 10-тото дърпане.Преспи навсякъде,затрупани коли по пътя,но предполагам ,че са изчистили.За вчера не ми се говори,че беше адски студ +вятър.Иначе тествах бегачката/вчера/,вече е в движение,добре се представя,даже дърпах един приятел 1 км,но има някои неща за довършване. ТЪРСЯ ЛЯВ ФАР !!!

Та при създалата се ситуация накъде мислите ,че може да се разходим?
                      Последно редактирано от antiroad; 20-12-12, 22:07.
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

И така,току що се завърнахме.
                        Стигнахме до Правдинската чешма с цената на много преживявания.
                        Имаше от всичко:разбиване на преспи,каране през нивите,където е невъзможно пробиването на пътя,закъсала снегопочистваща техника и какво ли още не.
                        Резултатът:100км. изминат път за 7 часа с точно 27л. газ и напълнени 5 туби по 10л. с минерална вода.
                        Стига толкова приказки,ето и това което успя да хване фотоапарата....
                        П.П.Пътят поне за вечерта остава затворен за обществено ползване.
                        Прикачени файлове

Коментар

Антоне ,ако наистина в Стара планина е толкова зле да пришпорим нашите Бакаджици.Да кажат и колегите които излизат по често.
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

А пък аз с колегите и фронта цял ден вадихме закъсали НЕКАДЪРНИЦИ от преспите между Тамарино и Войника. И днес 21.12.2012 г. продължаваме, за да могат да почнат да го чистят. Хубав ден на всички ние тръгваме към Войника!

Коментар

Хахаха ,Янко филма сте го гледали докрай и аз се прибрах точно 3:20

Коментар

На обяд се прибрах.Времето в Европа е идеално за сезона.В Унгария имаше малко мъгла,но пак се кара добре.Малко релакс и яхвам Витарата.
                                Нека силата да бъде с нас!
                                Suzuki Grand Vitara
                                +34 642 91 4154

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X