Да ще има черно/но в Алпите/.Поне така се планира експедицията.Очаквам да ми изпратят и каталога на Дензел.Дано да няма някакви забрани,че те западняците доста си пазят горите.На велосипедистите разрешават да се качват чак на м...та си.Поне на Сомилиер ще се качим.
Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Абе колега сизики си е сузуки ппросто ас сам има мниги джипове до сега просто това беше базик за янко но тои несе освшта.кво ли несам имал х5 ли самораи муисо ли витара ли гранд витара ли фрилендар ли уазка ли какво ли не сузуки номеер 1
Бе той Янко се усеща много добре,ама по принцип внимание на бъзици не обръща.
Кара си това,което има и хич не му пука.
Звънкай през седмицата да се видим на по кафе и да обсъдим къде ще каляме машините.
Последно редактирано от Янко Желязков; 21-01-12, 18:44.
Ванко ,постарай се малко ве пич,направо не мога да включа какво пишеш!
Още малко остана и ще им покажем какво могат Витарите.Бегачката ми е готова,остава да се върже газта и да се изправи вратата и калника.
Здравеите колеги съграждани.За тези които нямат пари,време,желание да ходят на Стара загора с колегата Янко сме замислили една скромна полу снежна разходка за неделя.Ако има други мераклии да заповядат за сега сме една нива ,самураи и дискавари до колкото разбрах.
Еееее Ники,Витарата доста пораснала-супер е.
И нощното осветление е сериозно,тъй като гледам.
Мен ме сложиха утре дежурен на работа и за съжаление няма да мога да дойда на събора.
Приятно прекарване на всички.
За Неделя,който е в Ямбол и има желание разходка ще има,така че който иска нека звънка или пише да се разберем.
За сега сме 3 машини.
Последно редактирано от Янко Желязков; 27-01-12, 18:56.
Сборния пункт е утре сутрината в 10ч. на обръщалото на изхода за с.Веселиново-/срещу "Пътно управление"/.
Ще се кара по изпитан терен в района на "Люляците",тъй като информацията там е за сериозни навявания.
Завърнахме се.
Получи се добро начесване на крастата,благодарение на снега,коловозите и дебелите ледове.
Снимки ще кача довечера,че от сутрината не съм ял-/от обикаляне не остана време за обед/.
Ето малко снимков материал от днешната разходка в местноста Калето.С Янко се позабавлявахме е не е като на сузуки срещата но пак си изкарахме добре.дддимаше леки инциденти но всичко мина успешно.И разбрах вече защо в гората се кара с вътрешна гума и къси вентили.
Коментар