Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Според вас за сега колко човека сме сигурни за утре?На място ли ще решаваме маршрута?Питам не заради друго а просто за да знам колко провизии,вино и суджуци да взема,другото от вас...

Коментар

Първоначално публикуван от shederski Преглед на мнение
      Според вас за сега колко човека сме сигурни за утре?На място ли ще решаваме маршрута?Питам не заради друго а просто за да знам колко провизии,вино и суджуци да взема,другото от вас...
      За сега с теб ставаме 4бр Ники и Антон още не са казали твърдо,но се надявам да се включат.Маршрута най вероятно нагоре из "Люляците" .Там има за всеки вкус,трасето е нормално,а наоколо екстремчета колкото искаш.Абе вземи си повече суджуциот мене хляба.
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
        За сега с теб ставаме 4бр Ники и Антон още не са казали твърдо,но се надявам да се включат.Маршрута най вероятно нагоре из "Люляците" .Там има за всеки вкус,трасето е нормално,а наоколо екстремчета колкото искаш.Абе вземи си повече суджуциот мене хляба.
        Да-и аз съм на мнение да караме из "Люляците",хем по е по-наблизко,хем и да не укаснеем много.Последно,като минавах оттам изнасяха дърва със ЗИЛ-ове,така,че ще има и интересни участъци да се надяваме.Хайде утре на място ще говорим повече.Значи последно за Ямболската група-8.30ч. на обръщалото пред "Пътно управление".За останалите-9.00ч. на "Петолъчката"-НАЛИ ТАКА КОЛЕГИ???

Коментар

Янко, ако ще съм ти личен фотограф утре трябва да ми осигуриш място на предната седалка на Нивакито, а ботушите от мен за да стигам до по-перспективните "фотографски" драки.

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
            Янко, ако ще съм ти личен фотограф утре трябва да ми осигуриш място на предната седалка на Нивакито, а ботушите от мен за да стигам до по-перспективните "фотографски" драки.
            То всичкото хубаво,ние много се каним,ама вън е такъв "кочан",че не знам дали въобще ще намерим кал.Дано утре малко да се отпуснат терените и да има калчица.

Коментар

Само няма да се притесняваш Янко, към 8:00 сутринта ще е около -6 градуса, а в 14:00ч. - около 3 градуса. Ще се намери кал до края на деня, а ако не намерим може да покараме кънки на танковия полигон...

Коментар

Днес се сдобих с ново фототъй че и аз утре ще щракам

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
                  Само няма да се притесняваш Янко, към 8:00 сутринта ще е около -6 градуса, а в 14:00ч. - около 3 градуса. Ще се намери кал до края на деня, а ако не намерим може да покараме кънки на танковия полигон...
                  Ей,ти утре да не вземеш да ни изненадаш и да дойдеш с белия всъдеход...

Коментар

Днес се сдобих с ново фототъй че и аз утре ще щракам
                    Брее,много снимкаджий станахте.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                      Ей,ти утре да не вземеш да ни изненадаш и да дойдеш с белия всъдеход...
                      Няма как, Янко. Там съм с белия....параход обаче. Няма смисъл да се правя на ударен с мокър парцал с тия АТ гуми и да ма влачите цял ден. Обещавам да компенсирам отсъствието на Нивата с интересни снимки, а и конкуренцията сред фотографите мисля че ще е оспорвана . Решен съм твърдо да се боря за призово място.

Коментар

Във 8.30 съм на линия.

Коментар

Иво не стой на вратата ами идвай утре че,тойотата ще и ръждясат гумите

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
                            Във 8.30 съм на линия.
                            И аз с един професионален фотограф и един доказал се в битките с калта БУТАЧ.

Коментар

Иво не стой на вратата ами идвай утре че,тойотата ще и ръждясат гумите
                              Чета само и ви завиждам благородно.Пустата му работа не мога да да се измъкна,а ми липсва компанията ви и природата.
                              Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                              На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                              Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
                                Чета само и ви завиждам благородно.Пустата му работа не мога да да се измъкна,а ми липсва компанията ви и природата.
                                Дано през 2011г. да се виждаме по-често на разходките Иво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X