Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Хич не е малко снега в Ямбол, ами ти трябва да е 1 метър да си седнеш на задните части и да стоиш мирно.

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
      Хич не е малко снега в Ямбол, ами ти трябва да е 1 метър да си седнеш на задните части и да стоиш мирно.
      И тогава няма да си седна.Ще се бухна в някоя пряспа,ще си извадя лопатата и ще започна разчистване,както стана със Здравковата Нива миналата година в най-големия студ....,копахме 2 часа и продължихме напред.
      Прикачени файлове

Коментар

Кой ме запозна с вас да дойде да си тегли теглото?!

Коментар

Кой ме запозна с вас да дойде да си тегли теглото?!
          Аз ще ти кажа щом не помниш-/правиш се на луд де/-момиче е и се казва Деница.Беше 2004г.Между другото скоро говорих с нея-все си е такава луда глава.

Коментар

Добре, тогава й връчвам ключовете на Нивата и вече тя ще идва с вас по разходки и баири!

Коментар

Ей любовчии... я оставете гаджетата,ами кажете кога ще ходим да ринем сняг

Коментар

Добре, тогава й връчвам ключовете на Нивата и вече тя ще идва с вас по разходки и баири!
                Никакви проблеми-ще подържам и нея и Нивата изцяло.....Ти съмняваш ли се в бати си Янко....???

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
                  Ей любовчии... я оставете гаджетата,ами кажете кога ще ходим да ринем сняг
                  Димич,попринцип съм навит,обаче утре сме на прасе в Найденови в Сливенския Балкан-/с.Нейково/.Дано да успеем да пробием преспите и да стигнем до горкото прасе.

Коментар

Преди малко се прибрахме от разходка край Бакаджика.Трасето беше чудесно,намерихме и коловози от трактор.Снимки ще кача утре,че целият съм вир-вода от топящия се сняг.....общ пробег за вечерта-55км.

Коментар

Ето го и фотото:малко позатъмнихме,ама то май все тъй става.....
                      Прикачени файлове

Коментар

Напоследък нещо само Ниви се събирате.....обаждайте се.....
                        Или ви е страх да не се изложите...

Коментар

Има нещо вярно, поне при мен. А Нивите няма какво да ги обсъждаме, лично аз съм крайно недоволен от моята! От всички коли които съм имал вземане-даване ( 3-4 марки) тази засега води класацията за най-нескопосана...

Коментар

Има нещо вярно, поне при мен. А Нивите няма какво да ги обсъждаме, лично аз съм крайно недоволен от моята! От всички коли които съм имал вземане-даване ( 3-4 марки) тази засега води класацията за най-нескопосана...
                            Че върви си колата-какво не и харесваш.Досега,откакто я обслужихме първоначално никъде не те е оставяла.Виждам,че не те удовлетворява проходимостта,но с тези гуми пак толкова като върви трябва да си доволен Найдене.

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
                              Напоследък нещо само Ниви се събирате.....обаждайте се.....
                              Или ви е страх да не се изложите...
                              Здравей Димич-Много пъти съм мислил да ти звъня,обаче май все делничен ден скиторим и смятам,че няма да се навиеш да дойдеш-/може и да съм сгрешил/.Иначе аз за сега съм готов за идната Неделя да направим съвместна разходка.Що се отнася за излагането знам,че се шегуваш-първо на първо караме за удоволствие и второ на второ сме наши хора и няма пред кой да се излагаме.Даже,ако искаш за в Неделя да отпрашим към "Люляците".Хем и Найден ще се включи от "Петолъчката"......,трябва да го решим.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                                Здравей Димич-Много пъти съм мислил да ти звъня,обаче май все делничен ден скиторим и смятам,че няма да се навиеш да дойдеш-/може и да съм сгрешил/.Иначе аз за сега съм готов за идната Неделя да направим съвместна разходка.Що се отнася за излагането знам,че се шегуваш-първо на първо караме за удоволствие и второ на второ сме наши хора и няма пред кой да се излагаме.Даже,ако искаш за в Неделя да отпрашим към "Люляците".Хем и Найден ще се включи от "Петолъчката"......,трябва да го решим.
                                Хубава идея,сигурно ще има и други мераклии...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X