Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Re: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
    Поразходихме се, поокалахме се, и най важното хапнахме си.Чакаме старши фотографа да покаже част от разходката
    Че има и клипчета с мнооого кал.........е и с малко въжета отвреме-навреме.

Коментар

• От: Re: Разходки около Ямбол

Ето малко снимки,след малко клиповете.
      Прикачени файлове

Коментар

• Re: Разходки около Ямбол

Предполагам сте били на Бакаджика...
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

• От: Разходки около Ямбол

Поздрави за тази кална разходка! Гледам, че Кията не се е изложила!
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

какво стана одкъде изровихте тази кал . при нас няма ништо ПРАХОЛЯК И СКУКА.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
              какво стана одкъде изровихте тази кал . при нас няма ништо ПРАХОЛЯК И СКУКА.
              Гледаме къде има течащи чешми из гората и се завираме край тях.Там и Зиме и Лете си е мочурливо.

Коментар

Завърнахме се току що от поредната нощна разходка.За разлика от снощи тази вечер взех фотото и имаше защо.Разходката започна леко с обиколка на местността "Люляците" и завърши тежко за Нивата с полягване но врати по пътя на танковете край Ново село.Сраничния наклон и дойде в повече и вътре станахме накуп....веселбата беше пълна.....накрая хапнахме и шкембе-чорба на "Петолъчката".
                Прикачени файлове

Коментар

Абе Янко не мога да ти се начудя на акъла.С къв кураж тръгвате сами посреднощ и то само с един джип не знам.Може би е весело ама е и твърде опасно.Но ти си знаеш.Поздрави!
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                    Абе Янко не мога да ти се начудя на акъла.С къв кураж тръгвате сами посреднощ и то само с един джип не знам.Може би е весело ама е и твърде опасно.Но ти си знаеш.Поздрави!
                    Ами Живко какво да ти кажа-всичко става спонтанно.Вечер се събираме често с приятели на по бира и изведнъж като стане 10-11 часа вечерта ни идват възможно най-луди идеи......примерно като снощната-да атакуваме танковия полигон.А що се отнася до куража от малък го имам в повече....особено като съм със служебна кола на оф-роуд-/но това са минали моменти от периода 2006-2009г/.
                    Последно редактирано от Янко Желязков; 17-10-10, 18:09.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                      Ами Живко какво да ти кажа-всичко става спонтанно.Вечер се събираме често с приятели на по бира и изведнъж като стане 10-11 часа вечерта ни идват възможно най-луди идеи......примерно като снощната-да атакуваме танковия полигон.А що се отнася до куража от малък го имам в повече....особено като съм служебна кола на оф-роуд-/но това са минали моменти от периода 2006-2009г/.
                      Туй имах на предвит че работата става след някоя друга бира/ракия/
                      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Те тогава идват "братята" на гости и куража е двоен.
                        Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Тази Неделя ще има ли желаещи за разходка?Последните дни падна доста дъжд и ми се струва,че където и да мръднем все ще е весело.

Коментар

Аз за пореден път ще пропусна, оставам във Варна до приключване на ангажиментите следващата седмица.

Коментар

Преди малко се върнах от Бакаджика-за сега кал в гората има в изобилие.Даже помогнах и на една Пандичка 4х4,която беше леко позакъсала.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X