Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от krasio46 Преглед на мнение
    А Янко и Здравко както затъват трябва не МТЕЛБЕ а БАТ но тои вече го нямаааааа Но пък за това ние сме тук
    Ники-писали сме едновременно.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
      Събирам за "рошави" гуми
      И аз...-за още по-рошави от таз-годишните с които карах.Ама нещо кризата здраво ме държи...ама и аз не се давам.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
        И аз...-за още по-рошави от таз-годишните с които карах.Ама нещо кризата здраво ме държи...ама и аз не се давам.
        Кризата свърши бизнеса тръгна И ПАРИТЕ ГИ НЯМА
        ТЛК-120 Николай Колев
        0898521295

Коментар

Кризата свърши бизнеса тръгна И ПАРИТЕ ГИ НЯМА
          А бе то за кризата хич не ми се мисли,ами я вземете кажете колеги все пак за Неделя кои са навити за разходка?Въпреки,че има доста време не е лошо да тече,така една лека организация.

Коментар

Някой чувал ли е че в момента в България никъде не можеш да минеш ГТП на мотопед и мотоциклет . Наи близкия пункт Александруполис ГЪРЦИЯ Ясо калимера
            ТЛК-120 Николай Колев
            0898521295

Коментар

А бе то за кризата хич не ми се мисли,ами я вземете кажете колеги все пак за Неделя кои са навити за разходка?Въпреки,че има доста време не е лошо да тече,така една лека организация.
              Ако остана без съединител ,ще дойда със паркетния ЛЕНД КРУЗЕР поне да се надърпате на тежък автобус
              ТЛК-120 Николай Колев
              0898521295

Коментар

Ако остана без съединител ,ще дойда със паркетния ЛЕНД КРУЗЕР поне да се надърпате на тежък автобус
                Нямаш никакъв проблем-имам на предвид и такива терени,подходящи за подобни скъпи машини-без клони,храсталаци и дълбоки коловози.Така,че защо да не направим един тест?

Коментар

Нямаш никакъв проблем-имам на предвид и такива терени,подходящи за подобни скъпи машини-без клони,храсталаци и дълбоки коловози.Така,че защо да не направим един тест?
                  Готов съм , но тогава наистина ще трябва 112 TOYOTA Л.К ..120 е най непроходимия джип
                  ТЛК-120 Николай Колев
                  0898521295

Коментар

Готов съм , но тогава наистина ще трябва 112 TOYOTA Л.К ..120 е най непроходимия джип
                    А... ще върви,няма къде да отиде-ако трябва малко ще и позпуснеш гумите и ще прецапаме на където сме тръгнали.Това е един от най-лесните и ефективни начини за увеличаване на проходимостта в кал и сняг.Е разбира се трябва да се избягват коловозите,защото с поизпуснати гуми по-лесно се ляга на корем,поради намаления клиренс.

Коментар

Не случайно старите ЗИЛ-ове 157 и после 131 имат система за регулиране налягането на въздуха в гумите.При сложни пътни условия това помага много,колкото и на някои хора да не им се вярва.

Коментар

Привърженик съм на Японските джипове, пробвах НИСАН ПАТРОЛ GR 93 та къса база 7 години , TOYOTA LAND KRUSER 120 3 години ,а от 8 месеца СУЗУКИ САМУРАИ 1,3 тръска като трактор а върви като танк евалла
                        ТЛК-120 Николай Колев
                        0898521295

Коментар

Ники тъй,като гледам само ние сме в темата в този късен час.Явно колегите си легнаха вече.Айде лека вечер и утре пак ще я мъдрим кой,къде и с какво ще лудее в Неделя.

Коментар

Не случайно старите ЗИЛ-ове 157 и после 131 имат система за регулиране налягането на въздуха в гумите.При сложни пътни условия това помага много,колкото и на някои хора да не им се вярва.
                            Аз гумите на тойотата винаги ги карам БЛАТИСТО меки казано по военно му, но ефект няма машината не е подходяща за офроуд
                            ТЛК-120 Николай Колев
                            0898521295

Коментар

Аз гумите на тойотата винаги ги карам БЛАТИСТО меки казано по военно му, но ефект няма машината не е подходяща за офроуд
                              Да-верно е това.В този джип е заложен най-вече комфортът при дългото пътуване.

Коментар

Чета, гледам и се натъжавам.
                                Направо Ви се радвам как се забавлявате всеки уикенд.
                                Страшно ми е приятно във вашата компания, но все имам някакъв ангажимент за почивните дни. Не съм останал една събота или неделя да лежа в къщи.
                                Ето на:
                                Петък вечер - Даулите - банкет с агне + преспиване.
                                Събота след обед - с.Желю войвода - печено агне + правене на "Валандър".
                                Неделя - ловно мероприятие в с.Ичера - един мост ще възстановяваме, една чешма и две хранилки + леко барбекю.

01.05.2010г. - събота - чеверме и още нещо
                                за 02 ако не излезе нещо за сега съм свободен.

Фитнес - софри, софри - фитнес, не мога да насмогна.
                                Инструктора вика, абе човек с тези тренировка много малко сваляш, ще трябва да сменяме програмата. Диета+тренировка и само 2кг. на седмица. Викам не знам.
                                Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                                Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X