Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходки около Ямбол

Май Самурая ти е легнал на сърце,чакай да видиш Диското. До колкото разбрах и Тойотата ти хареса.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
      Май Самурая ти е легнал на сърце,чакай да видиш Диското. До колкото разбрах и Тойотата ти хареса.
      Честно да ти кажа точно този модел на Тойота,като твоята го харесвам доста отдавна.А и като цяло старите модели на Тойота са доказано здрави и си ме кефят.А що се отнася до Саморая-за нашия тип къси, горски разходки по тесни и обрасли пътища си е може би най-добрия вариант.Аз,обаче избрах Нива щот ме кефи да я човъркам и подобрявам.А и с малко лифт и рошавите,зимни гуми си ми е достатъчна като проходимост.

Коментар

Абе ще влезеш и ти в правия път
        На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
          Абе ще влезеш и ти в правия път
          По принцип,ако говорим за як оф-роуд мисля да си търся редукторен УАЗ.Може би знаеш на Голди УАЗ-а.Проблема,обаче е че след него успяват само Виетнамките.Просто,като мине и остава 35см. коловоз и нещата съвсем не са розови за останалите.
          Последно редактирано от Янко Желязков; 27-04-10, 00:01.

Коментар

По принцип с "русофил" не споря.

Коментар

• Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
              По принцип с "русофил" не споря.
              О не,не Ивайло-не съм "русофил".Подхванах темата за редукторната УАЗ-ка не защото е руска,а защото е доказано по-проходима от доста други джипове от нейния клас.Говоря специално за редукторната,а не за такава със стандартни мостове.В Ямбол имаме една-единствена такава и тя е на горското.Ама това е друга тема-айде ЛЕКА ВЕЧЕР,че малко се поотклонихме от темата.

Между другото снимките са от състезанието "Ладога".За сега по-тежко от него в Света няма.Радостното е,че и тази година ще имаме българско участие в него със Сузуки Самурай.В това състезание досега са финиширали няколко УАЗ-а и някоя друга ТЛК.Всичко друго обикновено остава там по безкрайните блата.Спирам до тук,че бая се отклонихме от крайЯмболските разходки.
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от Чавдар (V93); 27-04-10, 07:12. Причина: Последователни публикации

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
                ... Между другото снимките са от състезанието "Ладога".За сега по-тежко от него в Света няма.
                ... В това състезание досега са финиширали няколко УАЗ-а и някоя друга ТЛК. Всичко друго обикновено остава там по безкрайните блата ...
                Преди да се правят твърдения на едро е добре човек поне малко да се информира за фактите, които показват една съвсем друга картинка ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Ники маршрути в главата ми колкото щеш-между другото сега си мисля за военния път Оман-Голямо Крушово.Преди бях оставал в едно дере там и доста копах.
                  Тзи път е дори с чакъл!!! Почти като магистрала ......
                  Има само едно място, където като караш с около 100 км/ч ...... излиташ ....
                  Полета е около 10 метра хоризонтално ......

При приземяването ....."само" два задни ресора ... жертва ....
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Преди да се правят твърдения на едро е добре човек поне малко да се информира за фактите, които показват една съвсем друга картинка ...
                    Да-бях пропуснал да спомена Дифендъра,а той хич не е за подценяване.Общо взето това са трите марки,които най-често са сред първите.
                    Последно редактирано от Янко Желязков; 27-04-10, 09:56.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                      Тзи път е дори с чакъл!!! Почти като магистрала ......
                      Има само едно място, където като караш с около 100 км/ч ...... излиташ ....
                      Полета е около 10 метра хоризонтално ......

При приземяването ....."само" два задни ресора ... жертва ....
                      Пътят действително е чакълиран и е доста кофти да се кара по него-друсането и вибрацийте са големи.Затова,обаче хората са си направили успоредно на него черно пътче,което като завали си е доста интересно на места.Иначе в сухо не е нищо особено и не си струва карането до там.Ако ще се "бият" толкова километри много по-добре е примерно да се отиде към Сливенския Балкан.Там поне сенчести пътища с локви,кал и коловози колкото щеш.
                      Последно редактирано от Янко Желязков; 27-04-10, 09:51.

Коментар

Ако се съберете толкова много и добре подготвени машини на трасето до сеирджийския завой, мисля че ще стане безкрайно интересно.

Коментар

Днес в късния следобед реших да хвърля две,три кофи вода на Нивата.И така измих я криво-ляво,но нещо след това не ми се прибираше вкъщи и си викам-"що пък да не си спретна една лека разходчица".И айде на Бакаджика през полята...
                          Прикачени файлове

Коментар

Днес в късния следобед реших да хвърля две,три кофи вода на Нивата.И така измих я криво-ляво,но нещо след това не ми се прибираше вкъщи и си викам-"що пък да не си спретна една лека разходчица".И айде на Бакаджика през полята...
                            Що не се обади щеше да има и едно СУЗУКИ
                            ТЛК-120 Николай Колев
                            0898521295

Коментар

Мисля че снимките са от стената на микроязовирчето до боровата гора.
                              ТЛК-120 Николай Колев
                              0898521295

Коментар

Янко как е терена из бакаджика?има ли калчица или вече нищо не е останало от нащо хубаво трасе?
                                0898707872-Здравко

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X