Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Дааа,Радо раздаваше яко газ,нямаше стигане !Ама все пак това е Сузуки !
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Радо, трак направи ли с ГПС-а или сте карали по готов такъв?

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
        Радо, трак направи ли с ГПС-а или сте карали по готов такъв?
        Общо взето трака беше по маркирани пътища от карта на ГПС-са,с малки изключения.Иначе всички пътувания ги запомням,ако се наложи да ги ползвам след това,малко се нашарва екрана,но не съм свалял до сега трак и не знам как става.
        Нека силата да бъде с нас!
        Suzuki Grand Vitara
        +34 642 91 4154

Коментар

Пътят "Чумерна"-"Агликина поляна",както знаете е част от прехода "Ком-Емине".
          Ако се върви пеш няма проблеми,стига да се следва туристическата маркировка.
          С джип,обаче има места,където тя временно се губи и ако човек не е минавал е възможно да се обърка.

Коментар

Здравейте! Да пораздвижа малко темата. Днес направихме една соло разходка в Бакаджика,макар че е много сухо се оказа доста хард преминаването на обичайният маршрут. Имахме да тестваме доста неща по колата, най-вече водният радиатор които вече е отзад, трипмастера и бордкамерата. За наше щастие успяхме да приберем тръскачката здрава.
            Ето някоя снимка:

Тук Радо удави витарката но водата вече я няма.

Има около четири часа видео, ще се опитам по-късно да подбера някой по-интересни моменти.
            ТЛК-120 Николай Колев
            0898521295

Коментар

Брей ,няма да имаш стигане вече !
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Браво! Какъв е модела на камерата?

Коментар

Снощи говорих с Нихорлиев.. Нещо се организират в събота да правят разходка из баирите, Митака ром-петрола и компания.. Ей тия много скарани с нета.. ще ги вербувам да си направят регистрации във форума, че много изпускаме така..

Коментар

Маршрутът даже и в сухо време се оказва,че не е лек.
                    Наскоро се поразходих спонтанно,та затова и без фото,ама бая си начесох крастата......
                    Коловозите са сухи,твърди и най-малкото опиране води до сериозно задиране и нужда от повдигане.
                    Абе минах маршрутчето,ама като влязох след работа в 17.30ч. и излязох на стъмване

Коментар

Янко, давай, ти си организатора ! Дайте да го сгазим бакаджика тая седмица!

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                        Янко, давай, ти си организатора ! Дайте да го сгазим бакаджика тая седмица!
                        Десо,викат ме на Драгана Миркович на концерта в София,ама щом е за Бакаджишките коловози може и да не уважа Сръбската музика.
                        Тъй,че щом си рекъл записването върви...

Коментар

Аз вече съм в Ямбол,бях една седмица командировка в Банкя.Сърби ме нещо и смятам да разкърша витарката.Ако някой има същия сърбел нека да пише или да звънне,шото отивам да си бера черешата.Ай до скоро!
                          Нека силата да бъде с нас!
                          Suzuki Grand Vitara
                          +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
                            Аз вече съм в Ямбол,бях една седмица командировка в Банкя.Сърби ме нещо и смятам да разкърша витарката.Ако някой има същия сърбел нека да пише или да звънне,шото отивам да си бера черешата.Ай до скоро!
                            Радо,то и мене ме засърбя,ама снощи посред нощ-и стана една...../нИдей си игра/
                            Влязох с "шосейните Каймани" в едно тресавище,уж даваше чатлак да излезе-мърдаше по 2 метра напред-назад,обаче работата стана "ДА ама НЕ".
                            След има-няма 15 минути яки форсажи потънах до праговете-последва повдигане,копане и втора греда-строших сапа на лопатата.
                            Последва жокер "Обади се на приятел" и на помощ дойде Жоро с Нисан Патрол-а,който просто не усети кошничката.
                            Благодарности на Жоро!!!
                            П.П.Отивам да нацъкам малко снимки,че снощи бях без фото...

Коментар

хайде стягайте се и утре на бакаджика.който го сърби да се почеше малко.че срещу лято едва ли ще вали повече от сега
                              Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                                Радо,то и мене ме засърбя,ама снощи посред нощ-и стана една...../нИдей си игра/
                                Влязох с "шосейните Каймани" в едно тресавище,уж даваше чатлак да излезе-мърдаше по 2 метра напред-назад,обаче работата стана "ДА ама НЕ".
                                След има-няма 15 минути яки форсажи потънах до праговете-последва повдигане,копане и втора греда-строших сапа на лопатата.
                                Последва жокер "Обади се на приятел" и на помощ дойде Жоро с Нисан Патрол-а,който просто не усети кошничката.
                                Благодарности на Жоро!!!
                                П.П.Отивам да нацъкам малко снимки,че снощи бях без фото...
                                "Черната чешма"...
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X