От: Разходки около Ямбол

Антон така профучава по баира,че фотоапарата не може да го засече.Едва само два кадъра успях да щракна.Макар и късо,това баирче е доста стръмничко.Още повече започването започва от реката и няма голямо сцепление на гумите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около Ямбол
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнениеЩе ме умориш!
Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Коментар
-
Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнениеДесо,поста е по-скоро за Антон.Това "с дългия" си е закачка от балдър време.
Коментар
-
Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеАми който не вярва...
Имам снимки като доказателствоТеч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнениеИмам снимки като доказателствоСамо спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Терените за сега са почти сухи,утре го дават с превалявания,но при нас я капне,я не.
Ще следя все пак темата,но най-вероятно Неделя няма да успея да се включа,тъй като Събота вечер съм на банкетно мироприятие и едва ли ще стана сутрината навреме.Последно редактирано от Янко Желязков; 07-03-13, 17:25.
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеИ аз няма да мога да дойда.В неделя ще ходим на "Рамануша" да поработим по трасето,кал да искате ,тази година май ще трябва да пресушаваме
Който иска,може да дойде ,за се поокаля .ТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар