Уау!!! Каква била работата горе на врьО ... индианска влaчка... докато аз си висях долу на лебедката и се ослушвах под коя гума ще гръмне буркан или шише. Oтремонтирах се, ама се заиграх с някои козметики и си седя още в бокса на топло (печката на мах ,кафеварката до мен ... пълен рай )
>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Утре,ако има желаещи за разходка, ще се съберем около 10.30 на обичайното място. Мисля да се поразходим около Виница.На мястото,на което мисля да отидем, съм карал само един път и беше супер.Само стопа "успях" да си счупя.Обичайните заподозрени ми знаят телефона,така че ако ви е по-лесно звънкайте.
Утре,ако има желаещи за разходка, ще се съберем около 10.30 на обичайното място. Мисля да се поразходим около Виница.На мястото,на което мисля да отидем, съм карал само един път и беше супер.Само стопа "успях" да си счупя.Обичайните заподозрени ми знаят телефона,така че ако ви е по-лесно звънкайте.
Аз ,че като гледам как вали н а вън с моите гуми съм най много десетина метра след асфалта и трябва да ползвам жокер
Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 17-12-11, 22:40.
>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Аз ,че като гледам как вали навън с моите гуми съм най много десетина метра след асфалта и трябва да ползвам жокер
Мне.
Ама има хапаратура за снимки, де.
Прав си, тъй както не спира да вали и аз трябва да сменям лъскавите джанти, ама ще ми отнеме половин ден - откак няма къде да закачам джека. Каквото стане, най-много да ревем, дет вика Злой
Ши видим, мое да е за добро.
Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.
Коментар