До сега не писах,щото имах проблем с кирилицата.Все пак има нещо положително от тая дъвканица,породила се е амбиция и каскадьора вече е с лебедка...... каквито Вас ви е СТРАХ да приближите..... само с това не се съгласих още на място,както и никой от останалите. тук не стои въпроса за страх. За страх,най-си беше страшно като бях пред захлюпване. Съгласи се че с нас имаше и напълно в заводки вид витара с малко дете. И съм малко засегнат за ......че по едно елементарно наклонче с коловози - се качихме само Деско и аз...... последен се качих аз. За да не бъда разбран погрешно,несъм тръгнал да си меря джипа и... с никой, излизам да карам за удоволствие не да се състезавам.Терена определено ми допадна и има мнного неизвестни за мен ,така че с удоволствие ще покарам там с всички вас отново,където е и мястото да се разберете кой е по-по-най. Предлагам да спрем да правим от хубавата тема сеир на колегите.Все пак е най-посещаваната в ''Разходки''
ей гробар престани да ги дарпаш към теб остави малко и на нас по обикновените. ХАХХАХАХАХАХ
,,Обикновенни,, То какво е да си обикновен---ако е да закараш с ДЖИПА барбекюто и пържолите до някоя полянка с беседка/имах наскоро и такъв въпрос..кога ще стигнем до някой заслон или беседка / случвало се е да закускообядваме и към 19 часа...а до тогава кал,баири,кал и т.н.
кога ще стигнем до някой заслон или беседка / случвало се е да закускообядваме и към 19 часа...а до тогава кал,баири,кал и т.н.
Тука не правиме така. Ние сме подредени ора..... Тръгваме някъде към 10..... Обяяда най-късно в 14....., малко следобедна дрямка......, и да се приберем да си изгледаме "Санта Барбара" към 18......
Какви баири, какви калещаци, какви пет лева......
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Тука не правиме така. Ние сме подредени ора..... Тръгваме някъде към 10..... Обяяда най-късно в 14....., малко следобедна дрямка......, и да се приберем да си изгледаме "Санта Барбара" към 18......
Какви баири, какви калещаци, какви пет лева......
дабе да...а слънцето изгрявало от запад
пофесионалистите може и да правят така ама не и вие аматьорите
Историята помни и други случки.
Няколко джипа излезнахме на разходка, покарахме и СЛЕЗНАХМЕ в 1 деренце на ловджийско заслонче (Мечата поляна) да хапнем. До тук всичко е както пише в дебелите книги. Обаче заваля!!! Направо като с маркуч се излива.
Вътре сухичко, огънче, а вънка заваля още по силно... и текнаха едни реки - няма изкачване. Нито с "кобри", нито "каймани", нищо не може да издрапа по баира. 5-600 метра от тях първите 100 само на лебетки. Презакачаш за всеки 20м. После бутане и всичката газ. Имаше монтиране на вериги за сняг - без да има сняг, имаше теглене на 2 джипа с 1 лебетка, и много дъжд и много кал и така около 4 часа.
Направо окапахме - те тогава да видиш какво се казва ГЛАД.
Последно редактирано от Kaskadiora; 14-01-11, 16:13.
Коментар