Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Свий
X
-
От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна
Добре се ,,разхождате,, там!
В Шумен няма много мераклии да си карат джипките по чукарите,а теренчета има много!
Налага ми се да си карам сам-малко е скучно но...driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеДобре се ,,разхождате,, там!
В Шумен няма много мераклии да си карат джипките по чукарите,а теренчета има много!
Налага ми се да си карам сам-малко е скучно но...http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеДобре се ,,разхождате,, там!
Налага ми се да си карам сам-малко е скучно но...
Или те е страхИма ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеА бе ти нали ми имаш телефона?..
Или те е страх
,,Ремонтирам се,,/смяна на семеринги на преден диф.и малко ще врътнат помпата че да има повечко гориво звера/до два дни съм готов!
Извинете за спама!driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
На 31 Декември дали ще си готов?
Да те заведа на полигона, и да си направим малко предновогодишно каране. Стига се почти само по черно. Ако не е замръзнало има доста калчица по пътя, но май ще е...
Да ме извиняват варналии, че им използвам темата.
Всъщност защо пък да не ви поканя да дойдете и вие?
Ако на някого му се кара на доста хард терен-да си каже, знам, че времето е късо, но терена си заслужава. Питайте Кесов-той е идвал, и остана силно очарован.
За онагледяване на терена:
Аз така или иначе ще изляза да покарам, за мен стана традиция на 31 Декември да се калям, та си помислих дали няма да ви е интересно и на вас...
Ако някой иска да дойде да си пробва машината-да се обади тук или на лино. Ако има желаещи-ще се разберем за час и сборен пункт.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеДай да си правим клуб!
Варналии винаги сте добре дошли!Ще ви покажем с Кольо много интересни места!
Нека първо да го поизмислим...
Ако няма други желаещи, в петък аз сам ще отида да си покарам, че има някои интересни места които съм минавал само с бъгито, а искам да ги пробвам и с витарата. Напъни твоят майстор, че сам не е хубаво на такъв терен.
Както казах-варналии също са поканени. И не само варналии. И русенци, и разградлии, и софиянци, и парижаниИма ли желание-има и начин!
Коментар
-
Джипа е във Варна .....човека каза че до нова година ще е готов
ще има ли-
Буре вино много ракия и пръжолки?
Ай стига спамихме темата на колегите!driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
явно тая година няма да карам.Искам да използвам форума да честитя на всички (весело посрещане на празници с най добри пожелания,и дано като станем с една година по мъдри новата 2011 г. да се пожелаем
За Новата година - здраве до амина, шарени торбички, пълни със парички,
и гърненце с мед - да е на късмет!!! и много адреналин.Поздрави.100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.
ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.
Коментар
-
Днес след обед започва шампионата по стрелба с малка топка в цел ... за наградата- най-голямо парче от баницата и геврека с най-голямата дупка. Елате да се състезаваме..!Гевреците са почти готови.. 309 бл.вх 1 Вл-вовоОт 14 ч И питчицатаааа ...
Мария Стоева 0889 82 51 и 87.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар