Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка ВАРНА

Здравейте,колеги каня всички които искат да се разходят из Варна малко лек офф. да заповядат утре 19.12.2010. Ще има разходка из горите на Варна и хапване(прасенце) пийване(вино)и релакс(кал сняг и офф.).Който има интерес и иска да се поокаля със своята джипка да се обади 0894704777 най касно до 11:30.

Коментар

• От: Разходка ВАРНА

За сега сме 2 нивенца един Джуган и една G-clasa

Коментар

• Разходка Варна
        Здравейте,колеги каня всички които искат да се разходят из Варна малко лек офф. да заповядат утре 19.12.2010. Ще има разходка из горите на Варна и хапване(прасенце) пийване(вино)и релакс(кал сняг и офф.).Който има интерес и иска да се поокаля със своята джипка да се обади 0894704777 най късно до 11:30.
        Последно редактирано от Димо; 19-12-10, 14:12.

Коментар

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Добро утро,
          аз тръгвам към Хаспарухово.
          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

• От: Разходка Варна

айде колеги идвайте

Коментар

• От: Разходка ВАРНА

Малко не кадето трябва съм пуснал темата. Моля да ме извините

Коментар

хайде не се срамувайте ще падне голяма забава

Коментар

от мен виното и прасенцето от вас джипките и емоцийте
                  За сега сме с нивенца и един Джуган(газ-24) G-clasa

Коментар

Обикновенно тези уговорки стават в тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=49159
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

явно никой няма да се пресъидини ние отиваме ще качвам после снимки

Коментар

Абе нали уж разходката щеше да е лека. Къде сте ходили ,Каскадьора е в сервиза и попържа на майка.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 001.jpg
Прегледи:1
Размер:41.4 КБ
ID:5236861Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 002.jpg
Прегледи:1
Размер:41.6 КБ
ID:5236862
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                          Абе нали уж разходката щеше да е лека. Къде сте ходили ,Каскадьора е в сервиза и попържа на майка.[ATTACH=CONFIG]280566[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]280567[/ATTACH]
                          Какво стана пак?
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Дп асфалта нямаше проблеми. Каскадьора го загубихме някъде около Долни Чифлик на асфалта. Оплака се от предницата нещо. Какво е станало?
                            Иначе разходката беше супер. Сняг студ и кал. Нищо тежко. Няколко затъвания в преспи, но дори не стигнахме до механичната лебедка, която беше с нас.
                            Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                            NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от 3301 Преглед на мнение

от мен виното и прасенцето от вас джипките и емоцийте
                              За сега сме с нивенца и един Джуган(газ-24) G-clasa
                              Ей тия варналии ,може ли да не уважите човека!!! ЦЦЦЦ,ако не бях толкова далече,щях да дойда!
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                                Ей тия варналии ,може ли да не уважите човека!!! ЦЦЦЦ,ако не бях толкова далече,щях да дойда!
                                Не знам кой към кого трябва да се присъединява? Има си тема за разходките. Днеска например имаше 2 разходки. И на север и на юг.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X