Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
    Мишо , напоследък все някаква работа се намира бе брат , пък виж кво готино време е ... За тази неделя може и да стане . Пишете само ,да не се чудя .
    Добре ама ще има водно препятствие.Ти готов ли се?
    Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
    АСК Ален Мак

Коментар

Какво и къде е това водно препядствие?

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
        Какво и къде е това водно препядствие?
        Питай Stank.
        Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
        АСК Ален Мак

Коментар

Незнам какви водни препядствия ама дайте да се организираме и да си вземем биричката и яденето - пък ще видим докаде ще я докараме

Коментар

искарах джипа от бокса и аз ша доида в неделя нали даго пробвам

Коментар

ОК! В неделя в 0930 часа! ОМВ - Чайка

Коментар

с провизии за питник в 9.30

Коментар

Дойде ми нещо на акъла ! Що не вземем да си направим един въоръжен излет ?
                  Ще си вземем Иедене и пиене , по една торба патрони , панички и една машина за панички . Паничките и патроните ще си ги купи всеки , само трябва да се намери едно паницометно съоръжение . Може да си направим и турнирче - скиит , трап и скара . По 5 патрона за загрявка и после 2 серии по 10 изстрела (примерно) , и които победи - ще черпи Става и с нарезно , ама трябва да намерим мишени и кариера в която да сформираме веселбата . Мисля , че ще стане веселба , тук има много оръжеиносци , пък и не е задължително да има пушка , че да доиде някои ...

Чакам мнения и предложения .
                  Последно редактирано от Stank; 19-03-10, 09:17.
                  ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                  WJ 4.7

Коментар

Stank - предложението е отлично АМА ще отнеме много време а и не е безопастно - знаеш какво става...като има повече хора - иначе и панички имам и машинка и много пушкала... Дайте да си покараме, а за това да се организираме допълнително и да се уточни място...така урголишката ще направим някой беля!

Коментар

Ааааа да бе , разбира се , не говорех за тази седмица . Просто предложение ...
                      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                      WJ 4.7

Коментар

Някой мислил ли е за маршрут? Къде ще ходим?

Коментар

До някой пикник да се наядем. После ще спим, а накрая ще бързаме да се приберем за мача.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                            До някой пикник да се наядем. После ще спим, а накрая ще бързаме да се приберем за мача.
                            Остави детето, има си режим на хранене
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Абе Вие искате да ми спрете процеса на хранене ли немога да разбера който бавно и методично съм тренирал толкова години
                              Всичко хубаво но кажете къде ще обикаляме! Освен около масата...

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                                Абе Вие искате да ми спрете процеса на хранене ли немога да разбера който бавно и методично съм тренирал толкова години
                                Всичко хубаво но кажете къде ще обикаляме! Освен около масата...
                                И около огъня бре.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X