Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Жоре тъкмо се прибирам и аз - и аз не издържаш психически и взех Тойотата и с кръсника запрашихме към 14:00 часа над Аксаково - до Въглен
    Минахме покрай гората без да закъсаме - но по пътя (с тънкото червено) - имаше преспи по 1-1,5м. - на два три пъти играха здраво лопатите и зверско бутане докато пробием преспите...като излезеш на главния път околовръсния към Варна който минава над Каменар и Куманово - сложили наште едни табелки - ПЪТЯ ЗАТВОРЕН ама не и за нас - явно от вчера не е чистен но става за джип...снимки нямам - телефона ми падна в снега и го изгасих да не умре нещо...

Коментар

И аз днес не издържах и реших съвсем културно да се поразходя над Владиславово.
      Като новак научих много интересни уроци:
      1. С АТ гуми и сняг колкото беше днес - СТАВА. Колата се движи стабилно и по баири и по наклони;
      2. Десет минути след като научих този урок научих и следващия: С АТ гуми и сняг колкото беше днес - НЕ СТАВА;
      3. Като сте в гората не слушайте техно, прекалено много надъхва;
      4. Лопатата и брадвичката са най-добрите приятели на закъсалия.
      Прикачени файлове
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
      Учи се от всеки, не подражавай на никого, работи здраво!
      In God we trust, all others must pay in advance.

Коментар

Като ти гледам гумите - трагедия в две части трябва да е било...на такива мероприятия е желателно да не се ходи сам или без много силен ДЖОКЕР(обади се на приятел) иначе може да си отвисиш някъде Поне си разбрал някой поучителни неща...

Коментар

Добре, че някой написа къде ще кара днес (вече вчера), че да може да се организираме, за да не караме по единично. Както виждам се е получило. Дано и за напред да продължаваме така да се разбираме!!!

Коментар

За пореден път изтървах точния момент за здрав офф-роуд - хубав сняг , кал ... за съжаление съм в София до 23.12 .... тук няма сняг , а и няма я и нивичката единствено се надявам по Коледа да има сняг във Варна и евентуално някой мераклия за разходка.
            Поздрави на Варна.
            Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
            Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

Бях решил да бия напряко на разходката, белким сЯ срещнем.
              Не би!
              Карах си самотен и угрижен за пътната обстановка.
              Трябваше да има разходка. Снега бе колкото да се почерпим по едно.
              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                Като ти гледам гумите - трагедия в две части трябва да е било...на такива мероприятия е желателно да не се ходи сам или без много силен ДЖОКЕР(обади се на приятел) иначе може да си отвисиш някъде Поне си разбрал някой поучителни неща...
                Аз по тази причина карах близо до вкъщи. Бяхме трима и с една мотика оправихме нещата. Отводнихме една рекичка, поизкопахме едно баирче и за 1 час се измъкнахме.
                Аз за това не смея да тръгвам на по-сериозни разходки, че ще трябва само да ме теглите. Гуми требе..
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
                Учи се от всеки, не подражавай на никого, работи здраво!
                In God we trust, all others must pay in advance.

Коментар

Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнение
                  Стига плака.И по лоши случки е имало.
                  Бе, то не беше лошо , ама знаеш че бяхме вързани с време . Пък и на теб като ти е толково готино , вчера що ми звъня по никое време
                  ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                  WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                    Бе, то не беше лошо , ама знаеш че бяхме вързани с време . Пък и на теб като ти е толково готино , вчера що ми звъня по никое време
                    Защото си правех експерименти с новата машина.И не беше по никое време.
                    Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                    АСК Ален Мак

Коментар

Баси..Тая неделя разходката се провали от страх да не закъсаме някъде...А много хора сме карали поединично...за по-сигурно... ! Баси...!!!
                      Ама то , аз май съм за критика...Нейсе !
                      ...Следващата неделя дайте по-сериозно.Тъкмо дотогава или ще навали повече сняг или този ще се разкаля...И в двата случая забавлението е гарантирано!

Коментар

Браво Жоре!
                        Само тъй ... и в неделя давай газ ... за "Бургас" ...
                        Направление и сборен пункт?
                        Давайте предложения.

Коментар

За неделя - 20.12.09 има ли желаещи за разходка ?

Коментар

Има желаещи за разходка в неделя! Дайте по-сериозно от към организацията.

Коментар

Някой ще кара ли утре?

Коментар

Да се съберем на OMV -Чайка , неделя 20.12.09 , 9.30 ч. ?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X