Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Добре 0900
    Там СЪМ!
    Айде който ще идва да пише - да знаем кой да чакаме! Да не губим време!

Коментар

Мисля че навлизате в гранична зона.Може и да има проблем с гранична полиция.
      Cherokee(XJ) Country 1993 4.0i

Коментар

Ако ме приемете, ще се включа и аз.

Поздрави
        Наско.
        LR Discovery I 300 TDI

Коментар

Всеки е добре дошъл!!! А колкото за граничната зона - мисля че не е проблем - все пак няма да превземаме Румъния!

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
            Всеки е добре дошъл!!! А колкото за граничната зона - мисля че не е проблем - все пак няма да превземаме Румъния!
            Не забравяйте, че там на места няма ограда и може ненадейно да се окажете в Румъния. Случвало се е на мой приятели в този район. Така че оглеждайте се за гранични камъни
            И ако ви спре полиция и не можете да й разберете.......
            Сухата река е уникално красиво място. Приятно изкарване ви пожелавам.
            И още нещо. Там полето на телефоните е доста рехаво.
            Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
            NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Съби Преглед на мнение
              Мисля че навлизате в гранична зона.Може и да има проблем с гранична полиция.
              Както и показах по-горе , ще се движим по предварително начертан трак с помоща на ГПС , подробна карта и компас , така че няма да правим офроад в румънско ...надявам се .... !

Коментар

Колеги често ходя по тези места, наистина е гранична зона но няма проблеми с полицията. По-скоро внимавайте с ловците, суха река е красива и наистина си заслужава да се види.

kolegi 4esto hodq po tezi mesta ,naistina e grani4na zona no nqma problemi s policiata.Po skoro vnimavaite s lovcite ,suha reka e krasiva i naistina si zaslujava da se vidi. P.P izvinqvam se za latinskiq no nqmam net i pi6a ot telefona
                Последно редактирано от Димо; 07-11-09, 12:27.

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav13 Преглед на мнение
                  Колеги често ходя по тези места, наистина е гранична зона но няма проблеми с полицията. По-скоро внимавайте с ловците, суха река е красива и наистина си заслужава да се види.
                  Няма ли да дойдеш?

Коментар

Кратък отчет в снимки на разходката до Сухата река

Вадим клони удобно настанили се между раздатката и торсиона.

От някогашното Лудогорие (Делиорман) не е останало много гора...

На пръв поглед невинна локва , обаче се накиснах.Добре , че беше лебедката...за пореден път

Тошко беше героят на тази разходка - никъде не закъса и на всички помага

Пещери - скални манастири

Поредното скално убежище - дали тракийско или раннохристиянско ?

Величествените стени на каньона

Баджалията -Тракийско скално светилище посветено на Залмоксис

Ей тука е било гърнето със злато , ама сме закъснели...

Като тъмни зловещо-тайнствени очи ....

От тук имаше чуден изглед към залеза ...

Колко ли монаси са изпопадали от тук докато са прескачали на гости до съседите....на чаша гъсто тракийско вино...

Поне фаровете да изчистим...и към къщи.

Благодаря на всички за чудесната разходка!
                    Давайте идеи за следващата...

Коментар

Благодерим за "краткия" отчет.
                      Кога ще е подробния?
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от nisanterano Преглед на мнение
                        Кратък отчет в снимки на разходката до Сухата река
                        ...
                        Тая "суха река" май не е съвсем суха. Абе то и на виното пише СУХО, ама си е течно
                        Поздрави
                        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Благодаря за разходката, приятното изживяване и помощта.
                          LR Discovery I 300 TDI

Коментар

Винаги съм казвал ,че Жорката е перфектния водач разходкаджия ,малко далечко сте ходили ,ама то като се избройка всичко около Варна и омръзва и се налагат тези движения понякога.
                            [FONT=Comic Sans MS]
                            [/FONT]

Коментар

Супер беше разходката! Ама само Нивите се представиха подобаващо Жоре добре че си с лебедка Другия път нещо по хард маршрут трябва да измислим!

Коментар

Здравей те,
                                публикувам снимките направени от пасажерите ,които се возеха при мен , поради това че аз карах .
                                ..... и така всичко започна с изгрева , понеже нивата се нуждаеше от ремонт на предните седалки - в крайна сметка неуспешен , защото повредата не подлежеше на ремонт и просто трябва да се сменят.
                                Като цяло се движех по график и в 9.05 бях на ОМВ-то заедно с компания.
                                Започна се дълго пътуване по асфалт , но си заслужаваше.
                                Изоставайки от графика достигнахме заветната цел - очакващите ни черни пътища и красива природа. / имах надежди за повече кал но беше приятно /
                                След малката ни заигравка в една локва и последвалото баирче нямаше други интересни за хард изпулнения места и се отправихме към Тракийско скално светилище - впечетляващо място.
                                Засъжеление в този един момент вече отиваше 15часа и се наложи да поема към Варна и със благородна завист да оставя колегите да продължат по маршрута.

П.П. Извинявам се не ми се отдава много да пиша текстове.
                                Прикачени файлове
                                Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
                                Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X