Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Колеги, тръгвам да тренирам към Вълчидол, и по-точно - село Доброплодно.
    Ако не се върна, утре няма да съм на сбирката . Ако някой желае да си напише GSM-a, за евентуално изпълнение на спасителна операция - имам интернет на телефона и ще прочета предложенията .
    Паджерото с гуми за мъгла.

Коментар

P.S. Забравих да кажа, че ако има желаещи да дойдат, ще изчакам някъде - телефона ми е 0888767001 - Динко.

Коментар

Публикуваният трак ми е подозрително познат.
        Сякаш съм го и рисувал със картинки и метри. Логичната посока на движение е обратно на часовниковата стрелка. Ако се завърти на обратно ще е веселичко. Подкрепям предложението тъй като ще съм пътник в подготвена кола. Колкото до престоя в Чукурово: да се планират 2-часа.

Първоначално публикуван от галин георгиев Преглед на мнение
        малко е в повечко особено в сегашната обстановка с толкова кал ок давидим как ще е но не всички ще се навият на мен не ми дреме много-много но всепак искам да се пребера някога а трактори имали наблизо????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
        ХА! Няма трактори!
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
          Публикуваният трак ми е подозрително познат. Сякаш съм го и рисувал със картинки и метри. ...
          Ти гледай какво ще рисуваш тази година, че още не съм дооправил тенекиите от миналата ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Ти гледай какво ще рисуваш тази година, че още не съм дооправил тенекиите от миналата ...
            Няма, няма ще е само по колелета.

Коментар

Първоначално публикуван от dinkosto Преглед на мнение
              Ако някой желае да си напише GSM-a, за евентуално изпълнение на спасителна операция - имам интернет на телефона и ще прочета предложенията .
              Малко късно но сега ми остана време 0898 45 36 35 - Станислав
              Ако мога винаги ще помогна
              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Много лошо закъсах. По едно време мина една Нива, закачи ме, но не можа да ме помръдне въобще. После викнах guardian с витарата, скъсахме 4 въжета, ... и добре че мина трактора.

Това се случи между Баново и Калиманци - влязох в ливадата, за да заобиколя една пряспа, и легнах по корем.

Сега ме оборудваха с 2 истински въжета (пробвах да издърпам една череша и добре че спрях - щеше да излезе).

ето и снимките:http://fanatici.net/~marto/banovo/

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                  Няма, няма ще е само по колелета.

Да взема да кажа на Гого да не се хаби ли, що ли?
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Е колега dinkosto защо си тръгнал сам на такава разходка трябваше да вземеш още някои че да е по весело а за помощ друг път Руско 0889-444-929.
                    Suzuki VITARA 2.0TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      Да взема да кажа на Гого да не се хаби ли, що ли?
                      А-а що, нека да се хаби.

Много лошо закъсах. По едно време мина една Нива, закачи ме, но не можа да ме помръдне въобще. После викнах guardian с витарата, скъсахме 4 въжета, ... и добре че мина трактора.

Това се случи между Баново и Калиманци - влязох в ливадата, за да заобиколя една пряспа, и легнах по корем.

Сега ме оборудваха с 2 истински въжета (пробвах да издърпам една череша и добре че спрях - щеше да излезе)...
                      Каква е разликата между лошото и хубавото закъсване.
                      Сега вече си обурудван и давай смело до следващото закъсване. По принцип ентусиастите дето ще дойдат да те вадят са краен брой, та в най-скоро време може да закъсаш и тотално .
                      Ама поне познаваш истинските въжета.
                      Не ми се сърди, но поне питай някой да ти каже какво друго, освен вериги и въжета да си набавиш за по-нататък от първата локва.
                      Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 22-02-09, 00:11.

Коментар

Първоначално публикуван от roki_75 Преглед на мнение
                        Е колега dinkosto защо си тръгнал сам на такава разходка трябваше да вземеш още някои че да е по весело а за помощ друг път Руско 0889-444-929.
                        Той е мазохиста в групата така му е кеф не знаеш ли Руско..............
                        [FONT=Comic Sans MS]
                        [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от tsonko Преглед на мнение
                          Той е мазохиста в групата така му е кеф не знаеш ли Руско..............

Сега ме оборудваха с 2 истински въжета (пробвах да издърпам една череша и добре че спрях - щеше да излезе).

ето и снимките:http://fanatici.net/~marto/banovo/
                          Колега купи си едни м/т гуми иначе гърчовете ти няма да имат край,да не говорим ,че в най-скоро време късмета ти може да изневери и да потрошиш Паджерото(приятелски съвет),а и на хората колите не са застраховани за щета дърпане на парахода на Динкосто щото моята се строши като те дърпах последните 3 пъти по байрите само и само да си с групата,а ти гледаше невъзмутимо..........(не е луд тоя дето яде баницата.....)
                          Последно редактирано от ЦОНКО; 22-02-09, 01:12.
                          [FONT=Comic Sans MS]
                          [/FONT]

Коментар

Здравейте,както писах по горе в петък към 16:30ч тръгнах за моето село намиращо се на 50км северно от Велико Търново посока Свищов.Аз бях с Рокито и брат ми с Витарата и след 4ч път пристигнахме в селото.В събота към 11:00ч си организирахне лека разходка аз със Рокито баща ми с Патрола и двата джипа са обути с Кумхо 31" МТ и брат ми с Витарата с гуми за мъгла и не след дулго след излизане от селото брат ми отпадна от заигравката,ясно е защо а аз и баща ми продължихме изкарах ме си много готино.На места имаше преспи от около метър но и двете машини се справиха много добре.Ето и малко снимки колкото успях да направя преди да ми падне батерията за което съжалявам много.А след това към 17:30 ми звънна един приятел за помощ които се беше хвърлил в една нива на около 30км от моето село и след един час мъки успях да го извадя,стана голямо задръстване две полицеиски коли от двете страни на шосето и в двете посоки тирове сигурно бяха по 30 броя в двете посоки.
                            Прикачени файлове

Коментар

Поради семейни ангажименти, не успях да се включа в голямата разходка. Но успях да се окалям около нас. Терена е идеален - кал,кал, и леко замръзнала кал. А и освен това и коловози. Успях да си пробвам тунинга на раздатката и докарах Уаза в състояние на голяма буца кал.
                              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

малко снимки от днес
                                Прикачени файлове
                                http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
                                0896415228

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X