Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
    Странна работа , колега , и аз живея в Куманово , пък не се познаваме .
    Ама така , като не ходя по разходки напоследък.
    Надявам се скоро да се запознаем - тел. ми е 0888626856, и имам две Дискавърита .
    днес
    Иво, добре че е форума да се запознаем А и днес да се засечем на пътя
    Аз живея тук едва от август и почти никой не познавам още...
    А за днес ме е яд оказа се че нямам ток в акумулатора и..
    Времето беше стрхотно, снимките са супер, браво на колегите
    Николай
    VITARA 1.6, 93 къса кабр
    КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Та както каза един от групата :"Накрая май ...веселото дойде в повече... ".
      Трябва да поздравя изкъртеното мачете на Цонко, двете брадви, триона, веригите на цивилното Терано (или маверик, така и не разбрах), както и едни ръкавици през, които минаха бая метри въже.
      А на всички участници в разходката благодря за чудесно изкараното време.
      И моля не си слагайте агресивни гуми на колите, че нямя да е толкова весело.
      Очаквам следващата разходка около Варна.
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Браво, явно добре сте се позабавлявали тази седмица. За съжаление пропуснах ( бях в Стара загора на Сузуку сбирката - е не, че и ние не се позабавлявахме де). Време е да започваме да мислим новия маршрут за в Неделя.

Коментар

Преди малко пристигнаха снимките от фотоапарата на дежурния ни папарак Пламен Атанасов. Нещо нямам връзка с FTP-то, така че ще ги кача по-късно.
          А ето как Каскадьора измисли начин да си измие окачването
          Прикачени файлове
          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
            Преди малко пристигнаха снимките от фотоапарата на дежурния ни папарак Пламен Атанасов. Нещо нямам връзка с FTP-то, така че ще ги кача по-късно.
            А ето как Каскадьора измисли начин да си измие окачването
            Петьо автомивка ОК,ама провери си маслата в трансмисийте(диференциял,раздатка и ск.кутия),че когато са загрели същите са мн.жадни(дърпат вода от семерингите заради вакуума от истиващия метал) знам че имаш резервни ама и те ще ти потрябват някой ден.От идеята може да се възползва безплатно и Пламен папаракада види на Веско Дайхатсото(егати нестандартната дума)
            Последно редактирано от ЦОНКО; 02-02-09, 22:16.
            [FONT=Comic Sans MS]
            [/FONT]

Коментар

Благодаря ти за съвета (tsonko) но другата седмица ще влизам в бокса за смяна на окачването и тогава ще проверя всичко основно(ако неми мине котка път разбира се) А колкото до странната дума (Дайхатсо) просто му викай Рокито.И още едно пояснение, Рокито е по големият брат на Ферозата (не ги бъркай двете),имат голяма разлика.

Коментар

Първоначално публикуван от veso003 Преглед на мнение
                Благодаря ти за съвета (tsonko) но другата седмица ще влизам в бокса за смяна на окачването и тогава ще проверя всичко основно(ако неми мине котка път разбира се) А колкото до странната дума (Дайхатсо) просто му викай Рокито.И още едно пояснение, Рокито е по големият брат на Ферозата (не ги бъркай двете),имат голяма разлика.
                Няма нищо нали форума е да обменяме иформация Какво окачване си поръчал за Рокито ,какво включва,за колко дни пристига и цената естествено
                Последно редактирано от ЦОНКО; 03-02-09, 09:43.
                [FONT=Comic Sans MS]
                [/FONT]

Коментар

Ами с Plamen Atanasov сме поръчали окачване за двете Рокита 8 ресора,8 амортисьора и всички тампони за преден и заден мост ,стабилизиращи щанги и още такива дреболиики.За повече информация с Plamen Atanasov той ги поръчва и по добре знае.А друг е въпроса дали ще дойдат,надяваме се за другата седмица да пристигнат.

Коментар

Има няколко предложения другата авантюра да бъде в събота, а не в неделя има ли за и против относно идеята
                    [FONT=Comic Sans MS]
                    [/FONT]

Коментар

Deсо (с витарата на Коко) е поканил 7-8джипа от Шумен ,Тъговище и Добрич ,среща в неделя горе на главния път на Кичево бензиностанцията към 10.00ч.,от Варна ще бъдем поне още толкова ,желаещите да спретнем нещо между оффроуд каране,пикник и събор да го заявят във форума да знаем приблизително кой ще идва да се изчакваме.Както П.Тенев писа по назад не си копувайте гуми защото няма да е интересно ,щях да забравя ,че има предложение отворилия темата ''diskomaniak'' да бъде линчуван ,защото само пуска фитили и после дезертира към Ст.Загора
                      Последно редактирано от ЦОНКО; 04-02-09, 22:01.
                      [FONT=Comic Sans MS]
                      [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от tsonko Преглед на мнение
                        Deсо (с витарата на Коко) е поканил 7-8джипа от Шумен ,Тъговище и Добрич ....
                        Говорих с Deso по телефона и със задоволство разбрах, че от тях ще има още няколко САМУРАЯ. Остава и Plamen Mitev да дойде с черния САМУРАЙ и да стане купона.

Коментар

за неделя къде точно е стрещата , защото имам желание и аз да се присъединя ,но още не се знае дали ще имам тази възможност.
                          П.П. а ако доида пеша има ли шанс да се возя при някого ? обещавам да помагам с каквото мога и естествено ще гледам да не преча...
                          Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
                          Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

Първоначално публикуван от totolamb Преглед на мнение
                            за неделя къде точно е стрещата , защото имам желание и аз да се присъединя ,но още не се знае дали ще имам тази възможност.
                            Цонко писа : "Неделя 10.00 , на бензиностанциятa в Кичево "
                            ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                            WJ 4.7

Коментар

Понеже не съм сигурен дали аз знам точно за къде ми говорите и питам. Прочетох че колегата е написал бензиностанцията в Кичево и предполагам че става дума за бензиностанцията, която е на влизане от към Варна нали ? /поне аз не знам да има друга бензиностанция/
                              Извинявам се ако съм изнервил някого.
                              Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
                              Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

Първоначално публикуван от totolamb Преглед на мнение
                                ...поне аз не знам да има друга бензиностанция....
                                Ами май друга НЯМА, което прави объркването по-трудно.
                                Последно 10:00 там, така ли ?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 15 потребители онлайн. 0 потребители и 15 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X