Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Софт разходка 03.03 събота ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Софт разходка 03.03 събота ?

Колеги,QUADRA и DISEM бяха прави когато казаха че ще обсъдим разходката след средата на седмицата.На предният уйкенд обсъдихме един маршрут който е много близък до този който предлагате.Аз много добре го познавам,но новопадналият сняг ме притеснявя.Все пак нали групата иска разходката да бъде СОФТ,а при така създалата се ситуация има места на който ще ни се види доста хард.Във връзка с направеното предложение за маршрут от с.Ярлово до с.Чуйпетльово там V93 е прав нямя нищо интересно,освен каманак.Но от с.Ярлово през с.Лисец,с.Ярепковица,м.Буките,м.Пладнището и с.Дрен гледките са прекрасни и терена става и за софт и за хард.В момента е предимно за хард,но бих се наел да преведа и софта без порожения.

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
      Но от с.Ярлово през с.Лисец,с.Ярепковица,м.Буките,м.Пладнището и с.Дрен гледките са прекрасни и терена става и за софт и за хард.В момента е предимно за хард,но бих се наел да преведа и софта без порожения.
      апсолютно нищо против
      В колко тръгваме и от къде ?
      LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
        апсолютно нищо против
        В колко тръгваме и от къде ?
        Това ще се решава в краят на седмицата,може да има и други предложения.

Коментар

аз си мисля че камъни,коловози и кал може да си има.клонките леко ме дразнят.
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Ако искате да няма клонки избягваите пътищата на дървосекачите и горските пътища.
            Караите само по междуселските. Там клонки няма а ако е валяло е много интересно.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              Ако искате да няма клонки избягваите пътищата на дървосекачите и горските пътища.
              Караите само по междуселските. Там клонки няма а ако е валяло е много интересно.
              Например:София-Пловдив през тунел Траянови врата.

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                Нищо, нека от сега който може да си каже, за да не е в последния момент да се чудим къде и какво става.

Аз ще се опитам да убедя и съпругата да дойде, макар и с риск да бъда наруган, иначе взимам кучето и повечко пържоли и съм там.
                По скоро аз ще остана в къщи отколкото съпругата и децата.Или казано иначе Тя ще вземе кучето и пържолите. Успех в преговорите.

Коментар

http://www.cabelas.com/cabelas/en/te...135&hasJS=true
                  Тук може да се вземе идея как да се реши проблема с клоните. Също го препоръчвам при зимни условия за предната част на автомобила, запазва боята от малките камъчета. На пролет се маха фолиото и се измива със спирт.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    Бистрица - Железница - т.е. по "Алеята на сърдитите баби" (Слик я знае ... )?
                    Аааа знам я знам я ... и после сичкото паркет - вкупом при застрахователите .. и после на опашка при моя човек у сладкарницата (за пастичка)
                    иначе маршрута хич не е тежък, но за нещастие онова си е със ширината на две средно габаритни баби .. и всичко по-широко ... боя да му е яка

А по въпроса за фолиото ... то си е бая играчка и ако мислиш че ще искара чак до напролет ... хич не е така. Въпреки че моя лак издържа бедпроблемно и нямам никакви следи.

За кое е по-добре и къде - незнам .. ако има мераклии за кал - аде да Ви водим на баирчето от нанавъпреки страна-та но Владая - нема клони и е ХИРЕР кал в момента ! иначе изглежда кат едно дрисливо черно пътче ... ама само изглежда ..оттам нанагор .. и после излизаве при Голди - жъ му пием бирата .. и ще го кандардисваме да ни е въже-давач за Рио-то
                    Ама той сега с тия промени ... нинам ко шъ прай ! УАЗ-а без матор... ПХаджерото ако се издраска нинам какво ше го правят ...

Коментар

А по въпроса за фолиото ... то си е бая играчка и ако мислиш че ще искара чак до напролет ... хич не е така. Въпреки че моя лак издържа бедпроблемно и нямам никакви следи.

Абе играчка, ама иначе плачка и при застрахователите. Аз мисля да пробвам,
                      но на PajeroТО колко е гадно с тези раздути калници нзправо на ми се мисли. Като пробвам ще споделя. А идея за фолио от някъде......

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatanov Преглед на мнение
                        http://www.cabelas.com/cabelas/en/te...135&hasJS=true
                        Тук може да се вземе идея как да се реши проблема с клоните. Също го препоръчвам при зимни условия за предната част на автомобила, запазва боята от малките камъчета. На пролет се маха фолиото и се измива със спирт.
                        Мислех да го кажа ама те казаха че ще карат по магистралата та се отказах.

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
                          На предният уйкенд обсъдихме един маршрут който е много близък до този който предлагате.Аз много добре го познавам,но новопадналият сняг ме притеснявя.Все пак нали групата иска разходката да бъде СОФТ,а при така създалата се ситуация има места на който ще ни се види доста хард.
                          Като гледам температурите дето ги дават до края на седмицата, мисля, че снега много бързо ще си отиде!! Ама може да остане калчица!!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

При такива мет.прогнози,ние пък можем да предвидим невероятен софт излет с красиви гледки и приятен пикник.

Коментар

Мисля тази седмица да се включа в "Софт"-та.И Йори също.За сега е още само идея,ама ще видим.Така ще е малко по-смеличко за някои,които искат...А и нещо все съм гладен на "Хард"-разсходките,та едно би-би-кю ще ми дойде екстра...
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                                Мисля тази седмица да се включа в "Софт"-та.И Йори също.За сега е още само идея,ама ще видим.Така ще е малко по-смеличко за някои,които искат...А и нещо все съм гладен на "Хард"-разсходките,та едно би-би-кю ще ми дойде екстра...
                                Добра идея ви е дошла.Пък и за вас като изявени хардаджий мисля че ще се намери местенце където да се заглобите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X