Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Софт разходка 03.03 събота ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Софт разходка 03.03 събота ?

Има ли навити за още една софт разходка тази събота 03.03 ? Дестинацията мисля да е подобна на този уикенд - след банкя в планината, може през манастирчето да минем и т.н.

Познавачите на терена там, най-вероятно по-добре биха подбрали маршрут от мен, който все пак и да не се повтаря с този от вчера.

За / против ?
    VW Touareg V10, 5000cc

Re: Софт разходка 03.03 събота ?

Става ама е още рано да се говори. По към средата на седмицата...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Нищо, нека от сега който може да си каже, за да не е в последния момент да се чудим къде и какво става.

Аз ще се опитам да убедя и съпругата да дойде, макар и с риск да бъда наруган, иначе взимам кучето и повечко пържоли и съм там.
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Както каза Дима- ще го обсъдим след средата на седмицата.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Става ама е още рано да се говори. По към средата на седмицата...
          +1
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

И аз съм на линия, ако не ме умаломощи тренировката на МСС
            LZ1HKW
            Реглаж на преден и заден мост
            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

предлагам за следващият излет да обмислим този маршрут :

Бистрица-Железница-Плана(селото)-Сателитната станция -Поповяне-Ярлово-Чуипетльово и пак София. около 70км.

ама давайте и други идеи да ги изкоментираме, нищо,че още е вторник.
              LZ1PER

Коментар

И аз идвам Само да видим с тоя сняг `кво ще става...
                Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
                  Бистрица-Железница-Плана(селото)-Сателитната станция -Поповяне-Ярлово-Чуипетльово и пак София. около 70км.
                  Бистрица - Железница - т.е. по "Алеята на сърдитите баби" (Слик я знае ... )? Бива. На едно място имаше хубаво кално изкачване, на което преди 3 седмици не помагаха и блокажи, ама подлежи на заобикаляне. Виж, на някои места някой трябва да върви отпред и да подстригва клони. Щото иначе току-виж ти връчили после сметка за пастиране.

Железница - Плана - Сателитна - Ако е по асфалта - гарантирано безрискова отсечка. Иначе по черно може да се мине и през по-интересни места, където обаче ... виж горното (+ сметката за автомивка) ...

Сателитна - Поповяне - Ако ще минавате до с. Плана по асфалта и после към Поповяне, като да няма много смисъл да ходите до Сателитната. Щото от Плана до там си е асфалт, по който ще трябва да минете и после пак да се върнете по същия път. Ако не искате да пообикаляте из Плана по посока Г. Окол де.

Иначе май трябва да е без особени проблеми. Ама тук-таме може и
                  да има по някой клон.

Поповяне - Ярлово - асфалт ...

Ярлово - Чуйпетлово - май нямаше нещо особено интересно.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Колега V93, моля те да ни направиш един soft маршрут ( стига да ти се занимава и да имаш време), виждам че ги знаеш пътищата, та понеже аз съм от скоро и не съм толкова запознат бих те помолил да ни помогнеш, може да бъде и около 40-50 км. по черно ( защото определено миналата седмица ми се караше повече, а май и повечето колеги бяха на моето мнение) но според пътя, ти прецени запознат си с soft изискванията.

Имам една идея ако искате можем така да си спретнем разходките, че да си направим общ пикник с опознавателна цел да си разкажем hard и soft емоции ( дето вика Братчеда да се полъжем малко) и после всеки да продължи по плана си

Пък за маршрута ще се наложи да приемеш голяма почерпка от мен, ако спретнем общ пикник ако не, когато се видим
                    LZ1PER

Коментар

Колега V93, моля те да ни направиш един soft маршрут ( стига да ти се занимава и да имаш време), виждам че ги знаеш пътищата, та понеже аз съм от скоро и не съм толкова запознат бих те помолил да ни помогнеш, може да бъде и около 40-50 км. по черно ( защото определено миналата седмица ми се караше повече, а май и повечето колеги бяха на моето мнение) но според пътя, ти прецени запознат си с soft изискванията.
                      Нямам претенции да "знам пътищата" изобщо, но специално районът, който си споменал, вече доста сме го кръстосвали и имам някаква представа от него.

А точно защото съм позапознат с т.нар. "софт изисквания" ме е страх да предлагам маршрути. Щото леки по принцип маршрути - дал Господ. Ама да измисля 40-50 км по черно, дето да няма кал и да няма клони, които да драскат боята, не се наемам. Такова нещо не помня да сме карали около София.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                        Нямам претенции да "знам пътищата" изобщо, но специално районът, който си споменал, вече доста сме го кръстосвали и имам някаква представа от него.

А точно защото съм позапознат с т.нар. "софт изисквания" ме е страх да предлагам маршрути. Щото леки по принцип маршрути - дал Господ. Ама да измисля 40-50 км по черно, дето да няма кал и да няма клони, които да драскат боята, не се наемам. Такова нещо не помня да сме карали около София.

ей значи не искаш да удариш едно рамо
                        LZ1PER

Коментар

Кал нека има, но малко Колкото после да разправяме. А ако е повечко, ще ни трябва и поне един непаркетник за да ни вади
                          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

ей значи не искаш да удариш едно рамо
                            Не бе, човек! Ако щеш вярвай, ама ми е проблем да ти посоча маршрут, дето да можеш да караш 40-50 км по черно и да няма клонаци или кал, или коловози, или камънаци или всичкото заедно.

Ми то, който поведе групата по такова трасе, ще стане 100 пъти пишман, че го е направил ...
                            По станцията ще има: "К'ва е тая магистрала бе!" "Скукаа" "Заспахме" и т.н.

По принцип горе по билото в Плана в този район https://htftp.offroad-bulgaria.com/V93/Temp/plana.jpg
                            е, общо взето, открито и лесно за каране. По отбелязания маршрут имаше едно изказване през горичка, а после при спускането към Широки дол имаше тук там поизровено.

Макар че при подходящи условия може да има калчица, няма някакви страшни хендеци. Е, сега някой ако е с шосейни гуми може и да бере ядове някъде. Ама то шосейните гуми са си за шосе ...

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                            А ако е повечко, ще ни трябва и поне един непаркетник за да ни вади
                            Аха, а после? Мрънкане, че се били изпонакаляли хубавите лъскави джипки ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                              Кал нека има, но малко Колкото после да разправяме. А ако е повечко, ще ни трябва и поне един непаркетник за да ни вади
                              Моя става.Паркетник е,ама става,така че...
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X