Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Софт разходка на 24-25.02

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Софт разходка на 24-25.02

момчета нещо чува ли се за хард колегите.прибрали ли са се?нали са имали някакви драми.някой знае ли подробности?
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
      момчета нещо чува ли се за хард колегите.прибрали ли са се?нали са имали някакви драми.някой знае ли подробности?
      Прибрали са се или ще се приберат всеки момент. Иначе са минус едно колело полуоска и там някви дреболии...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        или ще се приберат всеки момент.
        стига бе.наистина е било хард.
        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Последно бяха на шкембе в кръчмето...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Бе незнам ама Боби тръгна със син Вранглер па се е прибрал с червен. Представяте ли си какъв зор е видел за да се изчерви
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

И зъркелите му са станали квадратни а бяха кръгли... зор голям... Другия път да си носят пургативче...

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Ми да, отвисях си долу и като не виждам какво става отгоре и се изнесох... По станцията се чуваше само Влади какво говори...
                Ееее така сме ние с по-хубавите станций
                За мойта има голяма заслуга Йори
                LZ1HKW
                Реглаж на преден и заден мост
                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                  Ние като си тръгвахме се разминахме със Соти, ама той не ни обърна внимание. От както е с лебедка не обръща внимание на другите
                  LZ1HKW

Коментар

Щом полуоската е излезнала от дифа значи е било интересно.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                      Ние като си тръгвахме се разминахме със Соти, ама той не ни обърна внимание. От както е с лебедка не обръща внимание на другите
                      Влади,а аз карах или летях,щото по това време трЕбва да съм бил с Боби...за полуоска,ама...
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                        Влади,а аз карах или летях,щото по това време трЕбва да съм бил с Боби...за полуоска,ама...
                        Абе май отиваше към Голди, караше си нормално
                        LZ1HKW

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                          абре какъв софт, това си е направо хард Жестоки наклони.

Аз хукнах да ви догонвам, видях темата чак в 11:15ч. Не ви намерих, но пък намерих един добър софт маршрут след Банкя.

Ако искате да се организираме идния уикенд събота отново ?

Значи аз съм карал по много подобен маршрут като вас, след банкя по основния път, след това отбих посока там военната база и оттам до някакъв манастир. Запалих свещичка и покатерих още малко по полетата нагоре, докато не стигнах до една бая кална местност, където някой беше затъвал и хвърлял пръчки да излиза

Реших, че не е добре да се навирам там сам като няма кой да ме дръпне в случай, че
                          Последно редактирано от tutin; 26-02-07, 09:07.
                          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                            абре какъв софт, това си е направо хард Жестоки наклони.

Аз хукнах да ви догонвам, видях темата чак в 11:15ч. Не ви намерих, но пък намерих един добър софт маршрут след Банкя.

Ако искате да се организираме идния уикенд събота отново ?

Значи аз съм карал по много подобен маршрут като вас, след банкя по основния път, след това отбих посока там военната база и оттам до някакъв манастир. Запалих свещичка и покатерих още малко по полетата нагоре, докато не стигнах до една бая кална местност, където някой беше затъвал и хвърлял пръчки да излиза

Реших, че не е добре да се навирам там сам като няма кой да ме дръпне в случай, че
                            Ако ти кажа че сме били на едно място на няколкостотин метра един от друг няма да повярваш. Щот ти си отишъл до Дивотинския манастир, а ние минахме над него (даже имаше идея да минем покрай него, но не се знаеше какъв ще е пътя)... Та така, другия път по телефона...

Коментар

Само да имах нечий телефон... обаче там е много добро за лек офроуд, аз много се накефих дори сам (с едно другарче в колата), пък група със сигурност е супер. Един от основните недостатъци на това, че бях сам беше, че ме беше страх да не затъна някъде, щото освен танковата бригада друг не знам да може да ми помогно там Страх ме беше от дълбоки кали и какво ли не, та малко си ограничих периметъра на действия в рамките на разумното.

Пътя до манастирчето е екстра.
                              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                                Само да имах нечий телефон... обаче там е много добро за лек офроуд, аз много се накефих дори сам (с едно другарче в колата), пък група със сигурност е супер. Един от основните недостатъци на това, че бях сам беше, че ме беше страх да не затъна някъде, щото освен танковата бригада друг не знам да може да ми помогно там Страх ме беше от дълбоки кали и какво ли не, та малко си ограничих периметъра на действия в рамките на разумното.

Пътя до манастирчето е екстра.
                                Телефоните на доста хора ги има в личните данни и в МСС, виж в тези две теми и си готов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X