Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Софт разходка на 24-25.02

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Софт разходка на 24-25.02

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
    - Откога клонират хора
    Нашият беше на четири крака !
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
      Нашият беше на четири крака !
      ААААААА. Аз сериозно се притесних, че казват, че уж не можело хора да се клонират и т.н.! А аз вече се бях наканил да се направя в неколко екземпляра, че все не стигам за на всякъде
      RB Patrol Team

Коментар

Искам да благодаря на всички за веселата разходка,беше много хубаво и приятно и макар и софт имаше и моменти с доста адреналин, особено когато брачеда за малко не се затаркаля върху нас със outback.Но всичко е добре когато свършва добре.Поздрави на всички от днешната група и по-често да организират такива разходки
        [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Тои Братчеда хич не е софт.

Коментар

Щеше да е нагледен пример за темата как се спуска наклон без да пипаш спирачката
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

абе аз крещях "без спирачка" ама той чул "на яка ръчка".....
              Последно редактирано от Александър Вълков - Outback; 25-02-07, 23:14.
              IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от outback Преглед на мнение
                http://forum.offroad-bulgaria.com/at...6&d=1172424010

абе аз крещях "без спирачка" ама той чул "на якя ръчка".....

ужас, немой така ке се утепаш на равното
                LZ1PER

Коментар

Мда това е момента преди да отдели задно ляво от земята,настръхнах в този момент.
                  [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Абе аз мислех да се катеря нагоре там, ама като не ми казахте какво е оттатъка и ме хвана пипката да кеся долу и се прибрах... Иначе мисля че щях да го дръпна, щот на другите имах колосален запас от тяга...
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ааа...не!!! Ние си бяхме седнали кротко там.....

Коментар

абе отвътре не изглеждаше толкова страшно и притеснително.имахме само някои разногласия с outback на тема "мое ляво или твое ляво".
                        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                          Абе аз мислех да се катеря нагоре там, ама като не ми казахте какво е оттатъка и ме хвана пипката да кеся долу и се прибрах... Иначе мисля че щях да го дръпна, щот на другите имах колосален запас от тяга...
                          е ние идвахме в насрещното.....щеше да стане колосален сблъсък.......а като си показахме носовете,теб те нямаше,кротко подвил опашка....

http://forum.offroad-bulgaria.com/at...5&d=1172423910

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                            абе отвътре не изглеждаше толкова страшно и притеснително.имахме само някои разногласия с outback на тема "мое ляво или твое ляво".
                            абе добре че си стиснахме ръцете на твое.....щеше да стане много лево ....:-)

Коментар

Ми да, отвисях си долу и като не виждам какво става отгоре и се изнесох... По станцията се чуваше само Влади какво говори...

Коментар

е ние сме софт......леееееко....баааавно......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X