Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Софт разходка на 24-25.02

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Софт разходка на 24-25.02

Благодаря на всички за хубавата разходка !

Ето и малко снимки от мен:
    http://htftp.offroad-bulgaria.com/vladi333/lulin/
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

И ние си изкарахме хубаво, но за снимките след като получиме достъп до ftp-то.....А другият път ще има повече мелнишка течност и да се надяваме, че огънят ще харчи по-малко
      Поздравления за организаторите...
      My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Това добре ама повечето бяхме без минетки и после трябваше през караулката да се връщаме...не беше вариант... Но пък им показах едно чутовно място за пикник...

Винетка?!....Мда......аз се отплеснах и забравих.....и ни е нямахме.....а и нали сме офф :-)
        IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Влади браво за трака, Алекс Марков се интересуваше от него, може да му го пратиш
          Другия път се надяваме да е по-топличко
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Пфу, яд ме е, че ви изпуснах! Закъснях с 20тина минути докато сипя бензин и бяхте тръгнали!
            Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
              Пфу, яд ме е, че ви изпуснах! Закъснях с 20тина минути докато сипя бензин и бяхте тръгнали!
              Ми да беше звъннал бре човек, телефоните на доста хора са достъпни във форума. Освен това ние там някъде около 20-тина минути почакахме и тръгнахме. Няколко пъти питах чакаме ли още някого и като всички казаха НЕ тръгнахме.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ми не се сетих да взема тел от нета преди да тръгна. Обиколих Бриколаж 2 пъти, после ходих до Иваняне и Банкя ама то кат игла в купа сено...
                Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
                  Ми не се сетих да взема тел от нета преди да тръгна. Обиколих Бриколаж 2 пъти, после ходих до Иваняне и Банкя ама то кат игла в купа сено...
                  Лошо... И радиостанция си нямал сигурно... Другия път подтвърждаваш участие тук писмено и се разбираш с някой който твърдо ще присъства да държите връзка с него.

Коментар

Първоначално публикуван от Asen_Daskalski Преглед на мнение
                    А другият път ще има повече мелнишка течност
                    Задължително,много беше хубава.
                    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Екипажът на Гранда благодари на всички участници в днешната разходка. Беше СУПЕР готино,ГОЛДИ също е много доволен.А децата още преди да сме се прибрали,ни попитаха кога ще има друга разходка.

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
                        Екипажът на Гранда благодари на всички участници в днешната разходка. Беше СУПЕР готино,ГОЛДИ също е много доволен.А децата още преди да сме се прибрали,ни попитаха кога ще има друга разходка.
                        Обезателно ще има скоро. Освен това ти тука си ми под ръка, така че можем да организираме по-лесно нещата.
                        Успяхте ли да изтупате пуловера?

Коментар

Браво не е било само разходка и екстреми е имало.Супер
                          [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
                          blood group 0+

Коментар

А и Голди беше все пак със нас
                            LZ1HKW
                            Реглаж на преден и заден мост
                            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                              А и Голди беше все пак със нас

- Откога клонират хора
                              RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                                Обезателно ще има скоро. Освен това ти тука си ми под ръка, така че можем да организираме по-лесно нещата.
                                Успяхте ли да изтупате пуловера?
                                Жената още вади листенцата и тревите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X