Re: Софт разходка на 24-25.02

Колега това е СОФТ (за паркетници) може да те теглим само ако се лъзнеш на паркета
п.п.
Не се излагай, аз съм с Фрилендър !

Първоначално публикуван от peppy76

Преглед на мнение

п.п.
Не се излагай, аз съм с Фрилендър !

.
 .
 .
 .

Давайте идеи кво да правим? Днес излезнах да сглобявам пикапа и много бързо се прибрах обратно
 Давайте идеи кво да правим? Днес излезнах да сглобявам пикапа и много бързо се прибрах обратно Това обаче въобще не пречи да припаля другия пикап и да дойда с него. Той се представя отлично на паркетни разходки въпреки че е 4х2. Не мисля, че студа ще ни пречи на разходката - в най-лошия случай вместо барбекю ще нападнем някоя кръчма!
 Това обаче въобще не пречи да припаля другия пикап и да дойда с него. Той се представя отлично на паркетни разходки въпреки че е 4х2. Не мисля, че студа ще ни пречи на разходката - в най-лошия случай вместо барбекю ще нападнем някоя кръчма! Да ти е честита новата джипка, да те слуша и най-вече да не се чупи въобще, че ти се напати на такива вечно чупещи се машини! Ще се радваме да дойдеш с нас, че ще има кой да ни води. Въпреки, че гледам че си се наточил да ходиш и на хард разходката
 Да ти е честита новата джипка, да те слуша и най-вече да не се чупи въобще, че ти се напати на такива вечно чупещи се машини! Ще се радваме да дойдеш с нас, че ще има кой да ни води. Въпреки, че гледам че си се наточил да ходиш и на хард разходката

?
?

Коментар