Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идеи за Родопи - май 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Идеи за Родопи - май 2010г.

Първоначално публикуван от venci_uaz Преглед на мнение
    жоре до мусала ще бъде следващия път ама тогава ще дойда и аз.до къде успяхте да стигнете с митко
    17kм след Трещеник последните два за 4 часа
    Последно редактирано от goshko-loshko; 10-05-10, 11:09.

Коментар

ето малко снимки и от мен
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от venci_uaz; 10-05-10, 14:52.

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
        17kм след Трещеник последните два за 4 часа
        Вие много сте напреднали, бре! Може би ако беше по-светло щяхте да намерите пътя
        "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

http://vbox7.com/play:9bd36c86 http://www.vbox7.com/play:e9965d9c

Коментар

Ето траковете от втория и третия дни, заедно със снимките върху тях. Първия ден не само, че нямахме батерия, но и не съм запазил и трака

Надявам се все някой от другите (г-н Желязков например) да го има...
            Прикачени файлове
            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

и още снимки
              Прикачени файлове

Коментар

....и още
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Интересно вие от къде смятахте да минете от Трещеник към Самоков?
                  От където сте го минавали и вие, предполагам - покрай Грънчар и към Бели Искър. Но идеята определено не е добре обмислена, особено по това време на годината.
                  www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                  0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                    От където сте го минавали и вие, предполагам - покрай Грънчар и към Бели Искър. Но идеята определено не е добре обмислена, особено по това време на годината.
                    И по това време на денонощието хахаха
                    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
                      Да разчистите хубаво, че следващата група може и да няма резачки
                      Готово!но ме съмнява че ще става за палатки преди месец Юли

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        Благодаря от мое име и от името на колегите. Някой беше написал във форума, че в гората се срещат само истински хора.
                        Понеже не искам да се намесвам повече в хубавата ви тема само ще си позволя да ви покажа какво сътворихме този ден.
                        На километража на мотора показва 240км, а GPS-а 215, къде е истината не знам, но се убихме от каране.
                        Ние за разлика от вас трак нямахме, карахме напосоки и никога не сме били по тези места, но ни хареса определено.

Човек, вие сте ... нямам думи. Това за един ден ли го претърчахте? Страхотен маршрут ми изглежда. Всеки път завиждам по малко на мотористите, като ме задминат някъде в гората
                        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

През "Грънчар" и яз. Бели Искър след като се стопи снегът единственият проблем ще е, че е забранено за каране. Иначе си е път.

Само че ние не минахме оттам. А да се опитвате да повторите нашия маршрут в обратна посока определено не е обмислена идея. Да не кажа, че хич не ми изглежда добра ...

Ние се спуснахме по ей това баирче от билото над х. Заврачица.

Така на тази снимка изглежда доста безобидно и полегато. Ама като си седнал в джипа положението е доста по-различно, вЕрвай ми! Денивелацията (според трака на GPS-а) е около 400 м.

От другата посока на места изглежда така ...

И надолу е по-лесно, защото и гравитацията помагаше да се мине през якия клек. А да се качваш нагоре ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                            Човек, вие сте ... нямам думи. Това за един ден ли го претърчахте? Страхотен маршрут ми изглежда. Всеки път завиждам по малко на мотористите, като ме задминат някъде в гората
                            Ами да, за един ден, що. Ако ми следиш "творчеството", няма да се учудваш така.
                            Там където във вашия трак пише ХАРД, ние караме на 3-4-та с пълна газ.. а по черните пътища на 5-та.

Коментар

Пътя е оттам, но е проходим от края на Май, но си зависи от снежността на годината.
                              Минавал съм го с дзверо от аватара.
                              И не само с него а и с ВАЗ 2105 и КИА Спортидж.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                                ... Там където във вашия трак пише ХАРД ...

Това "хард" на техния трак е от преди 3 години. Оттогава пътчето си стана направо магистрала.

А по пътищата в района може и да се погоним на 4-5-та ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X