Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки из Кипър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходки из Кипър

как ги траете тия маврос незнам , на мене ми беше трудно . Не са ме наричали гарос че много не им се чудих да ти кажа--много са страхливи е не всички.
    Спомнам си как шефа нещо ме беше натоварил (ядосал) -ама нарочно щото може и аз като се ядосах и им боядисах моторите с четката и боята от склада -от там на сетне помисляше преди да ме дразни

Коментар

Евала
      Е аз не права така! Ама и аз не им се ядосвам де! Спокоен човек съм!

Коментар

Трябваше да им запиша израженията ма лицата ---ужасени недоумяващи ще се занасят . Като сме утишли да им работим да не би да не заслужаваме уважение .Приятни спомени от Кипьр имам като по млад. А за лов на октоподи ходил ли си ?
        Пусни снимки от Агиа Напа като идеш и от нощният живот супер яко невероятно.
        Можеш да си закараш кола от Бьлгария с дясна дирекция и там да им я продадеш 124 ка купе на мерседес направо ще избиете рибата.
        Аз ми се ходи на почивка в Кипьр извьн сезона или в сезона зависи , ще кажеш колко ще струва и ми се ще да си взема под наем Harlii за няколко дена --неможе да не си ги виждал дават се под наем , не са скьпи , как са сега цените ориентирай ни .

Коментар

Кратка история на град Пафос от където са снимките:
          Според митологията Пафос е родния град на гръцката богиня на любовта Афродита. Според гръцката митология на лазурния бряг на Пафос Афродита, богинята на любовта и красотата, се е родила от морската пяна. Немалка част от местата в града са свързани с името на богинята. Най-известни сред тях са скалите на Афродита, обителта на Афродита в село Куклия, Баните на Афродита и Фонтанът на любовта. Името на града произхожда от дъщерята на Афродита и Пигмалион, наричана Пафос./ ГЕОРГИ ХАДЖИЙСКИ /

Баните на Афродита / Baths of Aphrodite - Lachi Beach / http://v12345s.snimka.bg/sea/baths-o...ach.450407.all
          Последно редактирано от v12345s; 29-04-10, 00:56.

Коментар

Благодаря за допълнението колег! Надявам се скоро и аз да добавя снимки от там!

Коментар

Българското училище в Пафос. http://v12345s.snimka.bg/culture/b-l...fos.496620.all

Коментар

От: Разходки из Кипър

Не го знаех колега! Трябва да се разходя до Пафос,малко ми липсва града!

Коментар

Тази вечер ще има продължение с снимките...

Коментар

Чакаме с нетърпение снимки !!!
                    LZ1ZAH

Коментар

Качил съм някой на FTP-то ама нямам време да ги кача тук! Ще се опитам до утре да кача малко...

Нещо след обновяването на сайта не мога да кача снимки! Незнам защо!
                      Последно редактирано от Георги Хаджийски; 28-06-10, 18:47.

Коментар

Малко снимки от Агиа Напа (най хубавият курорт в Кипър!) Nissi Beach

Тук се приготвяме да летим с парашут!

Вече сме на лодката която ще ни дърпа парашута!

Закопчаха ни и чакаме да излетим!

Ето че излетяхме...

И летим високо...

...и по високо...

...и още...

...и още по високо...

Тук вече сме доста нависоко (или поне така ни се струваше!)

Сега ни спуска малко... (прави ни гъдел в корема )

И както си ни спускаше...

...та ни цопна във водата! А тъкмо бяхме изсъхнали

И айде пак нагоре!

Имаше доста такива гледки! (впрочем момичето беше българка)

Ние сме теа отдясно не това отляво!

Това беше от днешният ден! Отправяме се обратно към Никозия!

Очаквайте продължение!

Коментар

Абе,хубаво си Българското-където и да се намираш.Благодаря за снимките.

Коментар

Българското си е за предпочитане признал съм го!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X