Здравейте на всички,мисля тук да споделя с вас снимки от разходките ни из Кипър,да видят всички каквото сме видяли и ние (или поне каквото сме снимали)
Снимка на острова! Тъмно зелената част е окупираната от турците през 1974-та до сега! Отбелязал съм градовете за който ще разказвам повече,има и други но ще разгледате и ще видите къде се намират!

Ще започна още от самото начало,първото ми идване в слънчевата страна...лятото на 2007-ма година! Снимките от 2007-ма не са много хубави,но пак има какво да се види! Но сегашните са супер! Който има търпение ще дочака да ги види!
Града се казва Пафос...
Във тези къщички ни настаниха! (Аз живях в първата от дясно на ляво,на втория етаж)

Така се казва,Куруши корт

Изглед от квартала!

Разходки по града!

Аз и капитан Кук!

Годеницата ми пред някаква интересна врата...

Много са набожни,имат много църкви,православни са и църквите са им като нашите...

Имат си овеселителни паркове...

Тоз папагал си стоеше просто ей така отвън пред един ресторант и не бягаше,стоеше си пуснат върху клетката,и бърбореше...предимно псувни на гръцки...

Извинявам се за качеството на някой от снимките но са правени с телефона,пък и вечер...

Това е фикус
повечето разстения който в България са познати като храстчета и си ги гледаме в саксий,тук са огромни дървета! На мен на пръв поглед това ми заприлича на орехово дърво!

Интересен магазин! Фигурките са дървени,продавача каза че са ръчна изработка,колко е ръчна незнам,но са готини...

На това му слагаш вътре китайска свещ и дими през устата,много е яко!

Това също дими...

Тук съм на работа

Това е мястото където работех тогава (Хотел,бях сервитьор)

Това местенце се нарича Корал Беи,много ме е яд че не си носех винаги апаратчето с мен,токо неща видях,а нямаше с какво да ги снимам...много ме е яд че не правех повече снимки!

А това са снимки от Сейнт Пол,незнам какво е било някога,но е било доста голямо и впечатляващо...

Вътре в черквата...

Готин полилей

Мисля че това е доста старо!

Аз и годеницата ми (доста сме се променили от тогава)

Остатъци от някогашната музайка...

Представете си колко са били големи стайте като гледате тази колона!

Малко снимки и от гробницата на кралете! Така се казваше местноста-The Tomb Of The Kings...

Залеза е готин нали?

Едни от любимите ми снимки...

Това е готино...

Забелязвате ли резките отстрани? Всичко е правено с чук и шило...

Това е от 2007-ма! Ако съм изпуснал нещо интересно ще го добавя друг път! Снимките от сега ще ги почна утре,че вече се уморих!

Снимка на острова! Тъмно зелената част е окупираната от турците през 1974-та до сега! Отбелязал съм градовете за който ще разказвам повече,има и други но ще разгледате и ще видите къде се намират!

Ще започна още от самото начало,първото ми идване в слънчевата страна...лятото на 2007-ма година! Снимките от 2007-ма не са много хубави,но пак има какво да се види! Но сегашните са супер! Който има търпение ще дочака да ги види!
Града се казва Пафос...
Във тези къщички ни настаниха! (Аз живях в първата от дясно на ляво,на втория етаж)
Така се казва,Куруши корт

Изглед от квартала!
Разходки по града!
Аз и капитан Кук!
Годеницата ми пред някаква интересна врата...
Много са набожни,имат много църкви,православни са и църквите са им като нашите...
Имат си овеселителни паркове...
Тоз папагал си стоеше просто ей така отвън пред един ресторант и не бягаше,стоеше си пуснат върху клетката,и бърбореше...предимно псувни на гръцки...

Извинявам се за качеството на някой от снимките но са правени с телефона,пък и вечер...
Това е фикус

Интересен магазин! Фигурките са дървени,продавача каза че са ръчна изработка,колко е ръчна незнам,но са готини...
На това му слагаш вътре китайска свещ и дими през устата,много е яко!
Това също дими...
Тук съм на работа

Това е мястото където работех тогава (Хотел,бях сервитьор)
Това местенце се нарича Корал Беи,много ме е яд че не си носех винаги апаратчето с мен,токо неща видях,а нямаше с какво да ги снимам...много ме е яд че не правех повече снимки!
А това са снимки от Сейнт Пол,незнам какво е било някога,но е било доста голямо и впечатляващо...
Вътре в черквата...
Готин полилей

Мисля че това е доста старо!
Аз и годеницата ми (доста сме се променили от тогава)
Остатъци от някогашната музайка...
Представете си колко са били големи стайте като гледате тази колона!
Малко снимки и от гробницата на кралете! Така се казваше местноста-The Tomb Of The Kings...
Залеза е готин нали?

Едни от любимите ми снимки...
Това е готино...
Забелязвате ли резките отстрани? Всичко е правено с чук и шило...

Това е от 2007-ма! Ако съм изпуснал нещо интересно ще го добавя друг път! Снимките от сега ще ги почна утре,че вече се уморих!

Коментар