тойотата "иска" по-големи гуми, за да си покаже възможностите /с 4.2Д/...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходка в Бяла Слатина
Свий
X
-
-
има "големи" гуми и за 15" - ако финансите са ограничени, трябва да се следят обявите - периодично "излизат" и 15" М/Т гуми...Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнениее иска амаааааа няма /дори и жанти,;16ки''нема/
просто с малките гуми ще се заравяш много по-лесно в калта, а колегите с уазките ще те бъзикат
иначе 4.2Д модела е страОтен за хард офроуд!
между другото, на тази снимка има ли закъсал/и/ джип/ове/ или така ми се струва?помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
15" е размерът на джантата - на нея може да се сложат най-различни гуми... гумите за офроуд често се означават в инчове... например 32х11.5х15" или 33х12.5х15" са подходящи размери за твоя звяр...Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнениекакво зна4и големи 15помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
"тойотата "иска" по-големи гуми, за да си покаже възможностите /с 4.2Д/..."
От наблюденията ми в събота стигнах до извода, че е по-важно да се качат ресьорите отгоре на моста, защото са много ниско.
Не знам дали се прави такъв тунинг на Тойотите. При Самураите ефекта е огромен( при това много се увеличава и хода на окачването).
С голямата маса на Тойотата не може да се направи много освен ако не се лиши от металния покрив.Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар
-
Като гледам, точно отстрани и зад обърната УАЗ-ка виждам склон, който е предостатъчен за обръщане на джип: http://forum.offroad-bulgaria.com/at...2&d=1170697949Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение"Кой е успял да се объне на равното"
Стоянчо, това че джипа лежи на сравнително равно място не значи, че се е обърнал ТАМ( на равното).
Надявам се, че никой не е пострадал.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Да склона беше сериозен ( Газката ми не можа да го качи ).
За щастие няма пострадали.
Извода е че си трябват ролбари....
И другия извод е, че дебелите шпригли на Уаз издържат обръщане през таван. Не случайно са направени да заменят старите, тънки такива.Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар
-
Голямя грешка колега! Клиренсът ти зависи от големия размер на гумата , а не от преместването на ресьорите(м/у другото ходовете не се променята от това , а от друго..)Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение"тойотата "иска" по-големи гуми, за да си покаже възможностите /с 4.2Д/..."
От наблюденията ми в събота стигнах до извода, че е по-важно да се качат ресьорите отгоре на моста, защото са много ниско.
Не знам дали се прави такъв тунинг на Тойотите. При Самураите ефекта е огромен( при това много се увеличава и хода на окачването).
С голямата маса на Тойотата не може да се направи много освен ако не се лиши от металния покрив.PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
Цитат:
Мнение на Георги Василев
"тойотата "иска" по-големи гуми, за да си покаже възможностите /с 4.2Д/..."
С голямата маса на Тойотата не може да се направи много освен ако не се лиши от металния покрив.
Голямя грешка колега! Клиренсът ти зависи от големия размер на гумата , а не от преместването на ресьорите(м/у другото ходовете не се променята от това , а от друго..)
Вероятно съм в много голяма грешка,
но в момента ресьорите "висят" под моста на нивото на картера на диференциала. Поради това джипа опира(рие) във високата част на коловозите не в една точка( дифа), а в три.
Ефекта е силно стопиращ.
Относно ходовете на окачването ТВЪРДЯ, че ако се качат ресьорите над моста, хода ще се увеличи с 8-10 см. ( дебелината на моста). Разбира се трябва да се види дали амортисьорите няма да го ограничат, и ако да да се вземат необходимите мерки.Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар