Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли желаещи за разходка Около Копривщица?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аз съм със Фрилендър, и евентуално ТЛК120
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Миналата седица имахме инпровизирана разходка до хижа Бело камене поразходихме една фронтера беше хубаво смята че подобен маршрут ще пасне на неподготвените машини
      Прикачени файлове
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Може ли и аз да се запиша ?

С удоволствие ще взема участие с един " Паркетен Джип". Да си призная притеснен съм от големите майстори, които не искат "Гъста Мрежа от Леваци". Доколкото виждам пътя е лек и ще мога да опитам. Обещавам да не рискувам и да не затъвам. Дай някакъв телефон за връзка за подробности. Благодаря.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Значи нещата се изясниха криво ляво разходката ще е за по лека сега все още незнам кога точно ще е датата но предполагам че ще е на 10 февруари защото тая и следващата седмица съм зает доста и няма как да се организирам но до 10 ще ви дам данни кога къде какво и ще решим на хижа ли ще спим или ще се върнем в града всъшност хубаво е вие да кажете как жеалете за да мога също да съобразя къде да идем може би тази неделя ако всико е ок и времето позволи ще идем да видим как стоят нещата и какъв ще е маршрута но искам д ами кажете какво желаете на хижа или в хотели в града за д амога да ви дам цени и тн неща
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
            На тази разходка паркетниците имат ли шанс ???
            Би трябвало, нали става дума за 2 групи.
            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
              Значи нещата се изясниха криво ляво разходката ще е за по лека сега все още незнам кога точно ще е датата но предполагам че ще е на 10 февруари защото тая и следващата седмица съм зает доста и няма как ...
              Айде събота 17-и февруари ? Много искам да се присъединя, но уикенд 10-11 вече резервирах хотел на мальовица, че ще свърши времето за ски.

Иначе аз съм за с преспиване. Така ще можем да хапнем и пийнем на спокойствие вечерта, без притеснения от алкохолно-провокирани грешки или глоби.
              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

мене даже на 17 ми е по добре така че остава за 17 днес ще мина на първи оглед за маршрут ще пусна и снимки само ми кажи за преспиване какво искаш имаме хотели с еденични стаи,с апартаменти има и по мизерни квартири зависи какви изисквания имаш!

Коментар

О аз изисквания лично нямам никакви. Колко по-клошария, толко по-голям купон обикновено. Виж ако съпругата дойде, там нещата не са така Нека другите участници решат, аз съм за при всички случаи.
                  VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Аз имам предложение при желание от другите разходкаджии, ако се ходи до Бело Камене да се отиде и в Староселската гробница. Все пак са на няколко км, а там определено има какво да се види(само идейка)
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                      Аз имам предложение при желание от другите разходкаджии, ако се ходи до Бело Камене да се отиде и в Староселската гробница. Все пак са на няколко км, а там определено има какво да се види(само идейка)
                      Супер идея!
                      VARADERO SD2

Коментар

Имам още доста работа по джипката, но ако я докарам до някъде до 17.02 ще се радвам да участвам и аз. Поздрави!
                        VARADERO SD2

Коментар

След съботното разузнаване явно се очертава маршрута да е копрувщица хижа Бело камене ,хижа Бело камене старосел и то там пак в Копривщица просто другите маршрути които проверихме са за екстремистите

Коментар

Дяволе,по онзи път за Богдан ще мозе ли да се мине

Коментар

Ами според мен не не и сега заваля много сняг
                              е разбира се ти може и да минеш в комбинация с мен ако искаш ела да го тестваме

Коментар

Супер. Дай малко идея какво ни чака ? Какви са ми шансовете ако не съм със зимни гуми ?
                                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X