Аз съм със Фрилендър, и евентуално ТЛК120
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли желаещи за разходка Около Копривщица?
Свий
X
-
-
Може ли и аз да се запиша ?
С удоволствие ще взема участие с един " Паркетен Джип". Да си призная притеснен съм от големите майстори, които не искат "Гъста Мрежа от Леваци". Доколкото виждам пътя е лек и ще мога да опитам. Обещавам да не рискувам и да не затъвам. Дай някакъв телефон за връзка за подробности. Благодаря.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
-
Значи нещата се изясниха криво ляво разходката ще е за по лека сега все още незнам кога точно ще е датата но предполагам че ще е на 10 февруари защото тая и следващата седмица съм зает доста и няма как да се организирам но до 10 ще ви дам данни кога къде какво и ще решим на хижа ли ще спим или ще се върнем в града всъшност хубаво е вие да кажете как жеалете за да мога също да съобразя къде да идем може би тази неделя ако всико е ок и времето позволи ще идем да видим как стоят нещата и какъв ще е маршрута но искам д ами кажете какво желаете на хижа или в хотели в града за д амога да ви дам цени и тн нещаДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеНа тази разходка паркетниците имат ли шанс ???VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнениеЗначи нещата се изясниха криво ляво разходката ще е за по лека сега все още незнам кога точно ще е датата но предполагам че ще е на 10 февруари защото тая и следващата седмица съм зает доста и няма как ...
Иначе аз съм за с преспиване. Така ще можем да хапнем и пийнем на спокойствие вечерта, без притеснения от алкохолно-провокирани грешки или глоби.VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
мене даже на 17 ми е по добре така че остава за 17 днес ще мина на първи оглед за маршрут ще пусна и снимки само ми кажи за преспиване какво искаш имаме хотели с еденични стаи,с апартаменти има и по мизерни квартири зависи какви изисквания имаш!ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеАз имам предложение при желание от другите разходкаджии, ако се ходи до Бело Камене да се отиде и в Староселската гробница. Все пак са на няколко км, а там определено има какво да се види
(само идейка
)
VARADERO SD2
Коментар
-
След съботното разузнаване явно се очертава маршрута да е копрувщица хижа Бело камене ,хижа Бело камене старосел и то там пак в Копривщица просто другите маршрути които проверихме са за екстремиститеДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
Коментар
-
Ами според мен не не и сега заваля много сняг
е разбира се ти може и да минеш в комбинация с мен ако искаш ела да го тествамеДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар