Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Резерват за танцуващи мечки (разходка 14.01.07)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    Интересна работа..
    Една мечка в резервата струва 200 лв. на ден, без да се броят разходите за първоначална инвестиция на инфраструктурата..
    Ако не се лъжа бяха около десетина - т.е. 2 бона дневно или 60 бона месечно!
    Аз съм твърдо убеден, че ако се предложи награда от 20 бона за човек, издал бракониер на мечки и същия бъде тикнат :съгласно действащото в момента законодателство/ зад решетките, точно след половин година няма да има бракониери на мечки!
    Уверявам ви, тъй като имам що годе информация, че мечки се трепят на поразия...

Т.е. вместо да се доотглеждат безмислено осакатени мечки, може да се спасяват по три мечки на месец или 36 годишно...

Това си е пример за лицемерието и глупостта на днешните природолюбители!
    А това не трябва ли да го прави всеки нормален човек безвъзмезноБез да иска каквато и да било награда?!? Или и екологията трябва да се превърне в бизнес!?!
    Аз не виждам нищо лошо в това, че един заможен човек е направил нещо наиситна добро Снимки разбира се искаме
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Re: Резерват за танцуващи мечки

хижара на хижа мечит е бракониер.убива сърни и ги вози в малката си
      джипка сузуки.сега сузукито седи май на хижа вада зада я крие може би
      но си има др. джипка зелена руска сега.какво ще му направите на този
      бракониер?хижа мечит се намира над село говедарци в рила.

Коментар

Извинявам се за закъснението, но напълно съм забравил за снимките.

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Много е сладко мечето А за кво ги убиват мечките?Смисъл айде прасетата се ядат и т.н.ама мечка?
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

И мечката е вкусна ако се приготви правилно
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Въобще пък незнаех че мечките се ядат
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Мнение на Icerunner:
                но мисля, че е очевидно кой е по слабия - 300 кг. мечка или 100 кг. здравеняк със скромното предимство на карабина 50 кал, и оптика с която води честен бой с мечката от 150м.

Ти изправял ли си се срещу мечка? Имаш ли представа колко силно, бързо и агресивно е това животно ( последното се отнася за стръвниците)? Ти си на негова територия!! И мечката обикновено не излиза на 150м, а на 1,5м... И ако си селянин от Родопите и някоя стръвница ти е натръшкала цялото стадо ( т.е целогодишния ти труд) друга песен ще запееш.....
                Света е по-различен отколкото изглежда от жълтите павета!
                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Стръвница в България не е регистрана откак го няма Кюлев! Тогава кръщаваха отвреме-навреме понякоя, по поръчка.
                  А стадото "целогодишен труд" трябва да се застрахова /и не само за "стръвници", а за всичко/. В България са останали около 1000 мечки и това са горе-долу половината в цяла Европа, докато овце и пр. са стотици хиляди.
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                    Мнение на Icerunner:
                    но мисля, че е очевидно кой е по слабия - 300 кг. мечка или 100 кг. здравеняк със скромното предимство на карабина 50 кал, и оптика с която води честен бой с мечката от 150м.

Ти изправял ли си се срещу мечка? Имаш ли представа колко силно, бързо и агресивно е това животно ( последното се отнася за стръвниците)? Ти си на негова територия!! И мечката обикновено не излиза на 150м, а на 1,5м... И ако си селянин от Родопите и някоя стръвница ти е натръшкала цялото стадо ( т.е целогодишния ти труд) друга песен ще запееш.....
                    Света е по-различен отколкото изглежда от жълтите павета!
                    Не съм. Изобщо от диво животно агресия на гърба си не съм изпитвал. А много ходя по планините, не само по жълтите павета. Бих те попитал приятелю, ти срещу карабина с оптика и безсмъртен комплексар зад спусака изправял ли си се? Но няма да те питам. Ако беше нямаше да си говорим тука. Както и да е, надявам се никой ловец да не го взима лично това. В крайна сметка аз съм приел, че в нашето общество ловът се приема за нещо нормално и нямам нищо против ловците, имам и приятели които ловуват, изборът е личен.
                    Technical Rescue Direct - life lies in courage
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Аз веднъж се бих с мечката. Синьото кафе още беше Синьото, и значи там. Уж беше дребна, уж нам си кво ... С две думи - Рембранд, масло, 5х4, ок. 1990. "Камаз затиска ахмак за дувар". И нема чалъми, нема сила. Не можеш да мръднеш, сякаш не е жива.
                      Събра се тълпа, ама това нищо. После да видиш кво стана като мечката фана да пие бира от шише ...

Коментар

И ние бяхме там - не е за изпускане.
                        Там ми стана ясно за мъките на Мечоците....
                        А пък и пичовете дето бачкат там обслужват парка с АТВта

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                        X