Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мисията невъзможна 3 или първия истински тест на лебедката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мисията невъзможна 3 или първия истински тест на лебедката

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
    Така нека започна първо ...
    Колега, Респект за коректното използване на лебедката, независимо от лошия пример !
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
      Колко струват едни подложки?Чувал съм че не са скъпи.
      По 3-4 лева парчето бяха във Варна!
      Аз ти се изумявам как сам ходиш бре човек Такива бели стават....
      П.С. - Какъв амумулатор имаш на Нивата? 5-6 лебедки при тея скапани алтернатори трябваше да е умрял..
      Колкото до гумите niva men е прав тия са по добри от ВЛИ-5 на сняг...иначе ако не искаш да ти опират си вземи 175/16 на Малатеста - Смея да твърдя че е по добра от Ласса 144(и с двете съм карал) - Страхотна гума за кал и неотъпкан сняг...Имам някъде снимки из ВАЗ подфорума

Коментар

С Малатеста не съм карал,но действително който ги е пробвал е останал много доволен-чувал съм добри неща за тях.Само не знам колко сантиметра са високи тия дето са подходящи за Нива 175-16.Също така не знам как стои въпроса с теглото им-не са ли прекалено тежки?Който ги е карал,ако иска да сподели.Спирам до тук,че взехме да се изместваме от темата за тестването на лебедката.

Коментар

Ами Морски аз съм си с акумулатора с който нивата си излиза заводски, а именно 55Ач, марка Електро възточник или нещо подобно.Най-вероятно, защото е нов не можа да усети, защото амперчасовете му не са кой знае колко.А иначе за ходенето сам, ми не че ми е по-голям кеф да карам сам отколкото в група ама сърце юнашко не трай .Просто чаках този ден от две седмици и да взема да се откажа просто, защото ще карам сам няма как да стане .Нивамен мисля че този пост ако се изясни, а именно дали тези малатести с добри на сняг (отъпкан и неотъпакн) и дали идват тежки на нивата ще е полезен на всички.Ние вече се отъклонихме достатъчно, а аз няма какво повече да кажа след като няма повече въпроси, та изясните ли ми тези работи смятам че темата е приключена!
          Последно редактирано от Петър Митрев; 07-02-10, 18:58.

Коментар

Сега разгледах едни модели на Федима

Fronteira 175 R16 с индекс 99Q с шарка на BFGoodrich AT

Extreme 175 R16 с индекс 90N с шарка на Cobra

Някой карал ли е с такива гуми?

Последно редактирано от Петър Митрев; 07-02-10, 18:19.

Коментар

Малатеста 175/16 с 16' джанта от Гранд Витара ми тежи с 1,250 кг. повече от стандартна джанта с гума И-511! Гумата е трепач

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                Малатеста 175/16 с 16' джанта от Гранд Витара ми тежи с 1,250 кг. повече от стандартна джанта с гума И-511! Гумата е трепач
                Във сайта на Малатеста не мога да намеря гума с такъв размер.Каква е по-точно?Кобра?И какви пари са приблизително?

Коментар

Интересува ме диаметъра на въпросната Малатеста 175-16-ако може разбира се?

Коментар

Колеги много се отклонихме от темата и сега писах на модератора да премести ненужните за тази тема постове.Когато бъдат преместени ще има линк към темата и там ще продължим с разискванията

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...6&postcount=17

Ето ги гумите...Тук са още на Нивовите джанти...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X