Така нека започна първо с историята на заглавието.Действието се развива в околностите на село Добростан, асеновградско.Та мисия невъзможна 1 беше преди около месец когато снега се беше стопил и се опитах да стигна до прословутата Червена стена, но поради това че на знаех от къде се ходи до там не успях да стигна.Мисия невъзможна 2 беше вчера когато се опитах да събера всички съфорумци асеновградчани, които между другото се броят на пръстите на едната ръка
и както се досещате не стана работата.Някой имаха основателна причина, други не, трети се скатаха, но не се сърдя на никого да не си помислите нещо просто хайде стегнете се и отделете 1 ден да се видим и покараме!И да пристъпя към мисията не възможна 3.Тя беше днес когато вече знаех пътя за Червената стена, но имаше доста сняг аз бях сам и с калпави за тази цел гуми.В Асеновград нямаше сняг и си мислих и че нагоре няма да има особено обаче не съобразих че от 250 м.н.в трябва да се кача до 1500 м.н.в.Както и да е ето ги и снимките:
Около селото

Някой си е играл

Първото закъсване.Просто тръгна към преспата и до там.След като изорах всичко издаяних до горе.Няма снимки на това щото вече не ми се спираше, че знаете какво става ако спра.

Тука я оставих и походих малко да разузная пътя къде води, защото някой преди мен се беше метнал в дерето.

Пътя е осеян с такива следи

Това че проверих за какво става въпрос не попречи и аз да застана на ръба

Първото дърпане

На лебедката останаха 6 навивки и ако беше малко по-далече това дърво щеше да стане доста неприатно

И предишния е прибягнал до лебедка

Това ми е петото дърпане

Около селото

Някой си е играл

Първото закъсване.Просто тръгна към преспата и до там.След като изорах всичко издаяних до горе.Няма снимки на това щото вече не ми се спираше, че знаете какво става ако спра.

Тука я оставих и походих малко да разузная пътя къде води, защото някой преди мен се беше метнал в дерето.

Пътя е осеян с такива следи

Това че проверих за какво става въпрос не попречи и аз да застана на ръба

Първото дърпане

На лебедката останаха 6 навивки и ако беше малко по-далече това дърво щеше да стане доста неприатно

И предишния е прибягнал до лебедка

Това ми е петото дърпане

Коментар