Според мен да. В по-голямата си част пътя е асфалтов макар и разбит понеже съвсем близо до върха е имало военно поделение. Пътят стига до около 50м от върха.
До Добринова скала си трябва истинско 4x4 и/или вериги но разстоянието от Дупевица до Добринова скала и около 500м и може да се мине и пеш.
Ако всички са съгласни можем да се съберем в 10.30 на разклона за Владая. Нека и другите да си кажат мнението. Може да има и други предложения за маршрути.
Времето ще бъде лошо и студено. Забранява се излизането на обикновенни потребители и изпробването му (на времето) освен в домашни условия. Забраната важи до срещата в десет пред самолета..
Идеята за Люлин планина ми допада. Карахме до бившите поделения лятото, но се качихме през Горна Баня.
На разклона за Владая е карауклата. Къде ще се чакаме?
Предлагам веднага след караулката вдясно на входа на разклона за Владая на около 200м. от навътре посока центъра на Владая за да не пречим на движението.
Нека да видим колко човека ще се съберем. Ако сме само 2-3 коли по-добре да се присъединим към колегите за разходката в Лозенска планина.
Utre в 10.30 съм на срещата.Ако се съберем ще караме,ако не се съберем аз ще карам защото пътувам от Младост.Така че до утре на тези които ще дойдат.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар