Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Софт около София, неделя 24.01

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Софт около София, неделя 24.01

Първоначално публикуван от akalexandrov Преглед на мнение
    Предлагам веднага след караулката вдясно на входа на разклона за Владая на около 200м. от навътре посока центъра на Владая за да не пречим на движението.

Нека да видим колко човека ще се съберем. Ако сме само 2-3 коли по-добре да се присъединим към колегите за разходката в Лозенска планина.
    да хубаво но ние тръгваме в 10.00 а вие се събирате в 10.30 на карулката ако ни догоните по трасето ще помоля Влади да отвори нов раздел в харда за заглавието си го измислете вие
    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

За мястото-добре, но за разходка заедно с харда не е добра идеята. Аз лично не съм подготвен с подходяща екипировка и не искам да ме влачат през половината път. Так се затрудняват всички и се губи удоволствието. Най-добре да заковем времето и мястото на срещата според първото предложение и който иска софтче-да заповяда. Който смята, че е готов за хард-да се включи директно в другата група.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

И аз съм към софта.
        10.30 след отбивката за Владая в ляво на караулката.
        Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

ОК. 10:30 във Владая.

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
          Utre в 10.30 съм на срещата.Ако се съберем ще караме,ако не се съберем аз ще карам защото пътувам от Младост.Така че до утре на тези които ще дойдат.

И аз пътувам от Младост. Да се чакаме някъде и да пътуваме заедно до Владая?
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от bltmv Преглед на мнение
            здравейте приятели, маршрута става ли за новобранци? С Pajero оборудвано с АТ гуми съм
            Щом има път, значи става. Нали затова сме софт-разходкаджии... Идвай смело, аз ще водя и децата.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Ако дойда с Фиестата ще ми се смеете ли много. Ако ще е малко да дойда..
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

О.К. В 10.30 на входа на пътя за Владая. Телефонът ми е 0898 651005. Сив пикап Mazda B2500 рег. No СА2156РА. Който има възможност нека да прегледа маршрута на offroad картата. Минавал съм по този маршрут миналата зима по това време и е възможно да съм позабравил някои отбивки по пътя. Маршрута беше Владая - клуб Владая - покрай Бонсови поляни - в. Дупевица - Добринова скала. Няма страшно, според мен и Фиеста може да мине с малко дърпане на 1 -2 места по заледените участъци.
                Последно редактирано от akalexandrov; 23-01-10, 22:10.
                LZ1AZA
                MAZDA B2500 4x4 2004

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                  Ако дойда с Фиестата ще ми се смеете ли много. Ако ще е малко да дойда..
                  Това трябва да се види
                  нема да се фалиме оно се види и само се фали

Коментар

И аз идвам бракя...
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Лятото децата караха едно трабантче по този маршрут
                      нема да се фалиме оно се види и само се фали

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                        ОК. 10:30 във Владая.

И аз пътувам от Младост. Да се чакаме някъде и да пътуваме заедно до Владая?

В 9.50 например ще бъда на изхода на Младост на отбивката на гумаджиите за камиони на околовръстното срещу онзи тип ,който продава картофи и прави целодневно шоу с фитболна топка преди кръстовището за плана планина.

ПС:От Владая до този връх не съм ходил,но от там колегата Трол ме е превеждал по друг път,който излиза на сервиза на Голди.А от върха в другата посока мотополигона,също готино трасе.
                        Последно редактирано от adwokat; 23-01-10, 23:12.
                        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Колегите ме отказаха от хард разходката, така че идвам с вас!
                          Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                          0884837709
                          0878383528

Коментар

Първоначално публикуван от ves1 Преглед на мнение
                            Ти смени Мерцедеса и сега боята...Няма да я прежалиш.Аз също не можах,ама то си е до човек.Защо пребоядисвах миналата година.Боли ме и това си е.Сега новата вече е надрана но още малко и боя;-)))))))))
                            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от ves1 Преглед на мнение
                              не не колега аз казах самата истина ако не ми вярваш ела и се убеди
                              Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                                В 9.50 например ще бъда на изхода на Младост на отбивката на гумаджиите за камиони на околовръстното срещу онзи тип ,който продава картофи и прави целодневно шоу с фитболна топка преди кръстовището за плана планина.
                                OK, ще се срещенм направо във Владая. По-удобно ми е да карам през центъра.

ПП.
                                Гледам събира се доста голямя група
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X