Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътуване до в. Пъстрец (Ала Борун)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пътуване до в. Пъстрец (Ала Борун)

Здравей Тони; затъналия Дефендър е престоял цяла нощ в преспата. Аз отидох на другия ден да го дръпна да излезе; ако се загледаш на снимката отзад се вижда моя джип. Вече бивш от есента съм с Тойотата от третата снимка горе. Вчера ходих на РРС Пъстрец и докато се катерех по стръмния южен път се опитах да направя няколко снимки. Този път вече не изглежда като на горната снимка с Тойотата. Преди месец му направихме ремонт и вече е нормално проходим. Снимките които ви показвам са от последния участък преди станцията. Там е доста стръмно карам на 2 бавна.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02328.jpg
Прегледи:1
Размер:90.7 КБ
ID:5195697Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02332.jpg
Размер:81.9 КБ
ID:5195698Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02331.jpg
Размер:116.9 КБ
ID:5195699
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

А Ветрен; хубав оф-роад става там. Преди 20 дена ходихме с колегите. Да ви запозная с местния жител- Давидко и кучето Спиро. На другите снимки са машините от минали години само с УАЗа нямам снимки.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01865.jpg
Размер:84.1 КБ
ID:5195700Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01578.jpg
Прегледи:2
Размер:91.8 КБ
ID:5195701Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01743.jpg
Размер:95.3 КБ
ID:5195702Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01601.jpg
Размер:79.3 КБ
ID:5195703Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01581.jpg
Размер:137.2 КБ
ID:5195704Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01744.jpg
Размер:98.5 КБ
ID:5195705Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01864.jpg
Размер:125.5 КБ
ID:5195706Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01585.jpg
Размер:86.8 КБ
ID:5195707

Коментар

Много интересна идея за скара...
        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
        KTM 350 SX 2011

Коментар

Да много е удобна не влиза пушек и миризма в купето. А кюфтенцата са добри винаги прясна и топла храна.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
            А Ветрен; хубав оф-роад става там. Преди 20 дена ходихме с колегите. Да ви запозная с местния жител- Давидко и кучето Спиро. На другите снимки са машините от минали години само с УАЗа нямам снимки.[ATTACH=CONFIG]230398[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230399[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230400[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230401[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230402[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230403[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230404[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230405[/ATTACH]
            Като изключим автомобилите позната картинка - Диди, Спиро, магазина на с.Църварица. Късия DEFENDER съм го забелязал да минава през с.Четирци. И на мен се е налагало да влизам в къщичката след мах.Ризовци за техниката долу в ляво/по някога ме е притеснявала алармата/.
            Ще се радвам да се запознаем лично като идваш насам. УАЗ-ката ми стои на кръстовището в с.Четирци обади се ако минаваш насам 0898428503 или 0888625341.

Коментар

Разбирасе че ще се обадя; само незнам кога ще бъде. Защото посещенията на о бектите ги определя компютър. Като изпищи и светне червено тръгваме. За алармата не се притеснявай звънни да я изключим 073831427.
              Последно редактирано от aldr; 20-07-10, 22:22. Причина: номер

Коментар

Колеги; днес направихме хубава снежна разходка до станция Пъстрец. Верно че беше по причина че бе спрял тока от бурята но разходката си бе добра на места хард. В ниското си бе есен но на върха ( 1650 ) вече е зима. Има си сняг и лед и студ.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02300.jpg
Размер:87.9 КБ
ID:5221944Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02298.jpg
Размер:125.6 КБ
ID:5221945Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02295.jpg
Размер:130.4 КБ
ID:5221946Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02299.jpg
Размер:88.8 КБ
ID:5221947Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02297.jpg
Размер:118.2 КБ
ID:5221948Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02301.jpg
Размер:119.3 КБ
ID:5221949Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02296.jpg
Размер:136.6 КБ
ID:5221950

Коментар

Здравейте случайно попаднах на темата ви и бях изненадан ,т.е върнах се години назад .
                  Аз служех в поделението на КРЕСНА 22360 1988-1990г ,там карах транспортен зил 130 бордови и през 3 месеца карах провизии на релейната станция,имаше и момчета от нашите които по 2 месеца седяха там ,после ги сменяха с други 2-ма.Имам добри спомени от там въпреки че пътя до там е 30км и за камион който не е с двойно предаване е некомфортно ,но наистина там станах шофъор по тези баири,а те са си коварни в интерес на истината.
                  Вечерно време долу от поделението виждахме само фаровете на камионите които сваляха дърва от гората ,имаше някакъв инцидент си спомням с някой от камионите тогава,може би бат кире ще каже който е бил по близко до дървосекачите.
                  С поздрав от мен към всички форумци!

Коментар

Здравей Валентино и добре дошъл във форума. Сигурно сме се виждали на върха ; аз ходя там от 1987 г. Нещастния случай с дърварите става на танковото препядствие. Камиона остава без спирачки и се засилва; а там е доста стръмно. Возещият се до шофьора решава да скача и тогава камиона почва да се обръща и едно дърво ударя човека и се стига до фатален край. Шофьора оцелява.

Коментар

Здравейте колеги. Аз във вторник съм там по работа. Ще се прави профилактика на два климатика. Как е в момента пътя. Със стоков джип с шосеини гуми дали ше можем да се качим. Става на въпрос за нисан пикап без лебедка.
                      0877 44I 88I
                      Самурай 1,3
                      Дискавъри ТД5

Коментар

Проходим е пътя през с. Брезница. Ще се качиш нормално с пикапа. Може би и аз ще съм там.

Коментар

Първоначално публикуван от Валето Преглед на мнение
                          Здравейте колеги. Аз във вторник съм там по работа. Ще се прави профилактика на два климатика. Как е в момента пътя. Със стоков джип с шосеини гуми дали ше можем да се качим. Става на въпрос за нисан пикап без лебедка.
                          Ние се качихме до станцията във вторник и си свършихме работата. А вас ви нямаше ?

Коментар

Промяна в плана. Бяхме на Сребърно коло.SO1758 което е на г..а на географията.
                            0877 44I 88I
                            Самурай 1,3
                            Дискавъри ТД5

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                              Да много е удобна не влиза пушек и миризма в купето. А кюфтенцата са добри винаги прясна и топла храна.
                              Класическата скара между два камъка на земята си е класика,иначе адмирации за приспособлението,макар да си мисля,че мазнината няма как да не иде по каросерията....

Коментар

Добре дошъл във форума Наско. Скари правим всякакви , но ако разгледаш снимката от предишната страница ще видиш че скарата е в дървен сандък, отделно си има тавичка под нагревателите. А и от десетина кюфтенца колко мазнина ще има. Ето друг вид скара от същия обект.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01590.jpg
Размер:184.0 КБ
ID:5404699

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 10,645 в 21:34 на 23-01-26.

Зареждам...
                                X