и аз.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходка за "паркети"
Свий
X
-
може да се отиде до язовир Куманов дол - черен път с бабуни и дупки, но без дървета и храсти...
бяхме пуснали тема с V93...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Само да не се опитват да продължават след язовира. Щото нататък ...Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/може да се отиде до язовир Куманов дол - черен път с бабуни и дупки, но без дървета и храсти...
бяхме пуснали тема с V93...
Бяхме решили да видим дали можем да стигнем до Ярлово, обаче в един момент играта позагрубя и решихме, че с АТ гуми и без лебедка няма да е добра идея да си насилваме късмета.
Ама то маршрутчето от Ковачевци до гьолчето е късичко. Май към 5 км.
Маршрутче без драскащи клонаци (поне аз не си спомням за такива) е това от Плана до Широки дол (16-на километра):

П.П. А, минава си се на заден мост. Ама то това не касае тия, които са си все 4х4
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Може и аз да дойда на някой паркет с моял паркетен лъв
Коментар
-
ИдиотПървоначално публикуван от ninja_1Аааа и аз съм с ''паркетник''моля,моля...
Краси,около Бистрица има достатъчно траялчета където няма опастност от ''надраскване'',то и мене ме боли сърцето
,ама свиквам вече... 
Да кажа ли днеска кви ги надроби и на какво прилича Кията. На косъм беше пак да викаме Голди. Неееееееееее ама изобщо не сме драли Кията, само дето минахме от там където състезателите минават на лебедки.
Коментар
-
Малии, затова ли беше тортата. Предлагам следващата торта да бъде с лебедка вътре.Първоначално публикуван от Yordan KolevИдиотПървоначално публикуван от ninja_1Аааа и аз съм с ''паркетник''моля,моля...
Краси,около Бистрица има достатъчно траялчета където няма опастност от ''надраскване'',то и мене ме боли сърцето
,ама свиквам вече... 
Да кажа ли днеска кви ги надроби и на какво прилича Кията. На косъм беше пак да викаме Голди. Неееееееееее ама изобщо не сме драли Кията, само дето минахме от там където състезателите минават на лебедки.LZ1VMH
Коментар
-
В събота ли ще минавате паркетния маршрут ?
Коментар
-
Ми освен да взема някоя уазка на абордаж с мойта колаПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовСпоко, щом се гласиш за разходка- прецакан си.Първоначално публикуван от vladi333В събота ли ще минавате паркетния маршрут ?
Думата софт разходка е само синоним на Хард изпълненията.
Коментар
-
офф топ.
Имаш ли при теб въжета още ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар