Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка за "паркети"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка за "паркети"

Здравейте пускам темата защото от известно време ми се върти из главата нещо като:

Какво ще кажете да се организира една лека разходка, подходяща
    за по-"лъскави" и не толкова подготвени машини .
    Имам предвид да се направи нещо като тест-драйв (оф-роуд) на машини, които са на съфорумци но не смеят да тръгнат на разходка, притеснени единствено от трънки, шубраци и прочие.
    (Поне при мен това е проблема) -

Сигурен съм, че има трасета които позволяват и на паркетите да си покажат възможностите, без да се налага после да ходят на пастиране или на боя.

Естествено бихме се радвали да имаме подкрепата и на по-сериозно подготвени колеги, които евентуално да се притекат на помощ, като например ние бихме напавили една такава разходка интересна с това да си предоставим машините за тестване и на опитни водачи. (Аз лично нямам против)

Та така .. как Ви се струва това предложение и ако е добро - давайте предложения за маршрути.

.....

А след нова година ако може, дали ще стане с някое Легаси,или Терцел?
    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Драскотините са единственото нещо което ме дразни в ОффРоуда. Предпочитам да чупя нещо от колкото да драскам.
      Затова на пролет съм решил да метна 5-6 ръце лак. Да има за пастиране.

Коментар

Аз съм за,даже и да е по шубраци......само да не е яката кал,че е безсмислено
        IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от outback
          Аз съм за,даже и да е по шубраци......само да не е яката кал,че е безсмислено
          имах предвид да няма шубраци - калта се маха с пароструйка, драскотините - не.
          нека си има кал и всичко останало .. иначе да си седим на асфалта

Коментар

Стига бе хора, знаете ли тия драскотини как отварят паркетниците .
            Пък и то боли само до време....

Slick, то така се почва. Дай пропусни скучната част .

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy
              Стига бе хора, знаете ли тия драскотини как отварят паркетниците .
              Пък и то боли само до време....

Slick, то така се почва. Дай пропусни скучната част .
              ми щом така се почва значи да си минем по реда както се казва ...
              в началото човек и на малкото се кефи ти защо искаш да ми отнемеш удоволствието

и така .. очаквам предложения и мнения - както и евентуални заявки от "паркетисти"
              ей ме ! прЪфф съм .. иначе ще си миткам сам кат глуа кучка ...

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                Драскотините са единственото нещо което ме дразни в ОффРоуда. Предпочитам да чупя нещо от колкото да драскам.
                Затова на пролет съм решил да метна 5-6 ръце лак. Да има за пастиране.
                Що не вземеш да увиеш джипа в едни овчи кожи. Хем ще ти топлят сега зимата, хем нема да се драска
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                  Що не вземеш да увиеш джипа в едни овчи кожи. Хем ще ти топлят сега зимата, хем нема да се драска
                  Що бе - един калъф като тези черните за "муцуната", но да е за цялата кола
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

....

След калъфа за муцуната ще поискаш и АУДИ ОЛЛ РОАД
                    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Re: ....

Първоначално публикуван от BOBI_27M
                      След калъфа за муцуната ще поискаш и АУДИ ОЛЛ РОАД
                      Защо аз,
                      Колегата кинех
                      Моят паркет отдавна е за циклене
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

като гледам последните 4 поста ... направо изпадам в захлас
                        съвсем по темата ... овчи кожи и аудита ..

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                          Имам си подгряване на седалките

Коментар

По Плана има такива трасета)широки и твърди),онзи ден карахме до 8 вечерта на фарове АТВ-тата което е кофти ,още повече декември месец определено така ,че можем да спретнем паркетна група в овчи кожи,а под тях УАЗ-ки

IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от outback
                              По Плана има такива трасета)широки и твърди),онзи ден карахме до 8 вечерта на фарове АТВ-тата което е кофти ,още повече декември месец определено така ,че можем да спретнем паркетна група в овчи кожи,а под тях УАЗ-ки
                              Най-накрая някакво реално педложение !!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X