Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка около Кърджали.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка около Кърджали.

Пускам тази тема като покана към всички любители на екстремния ОффРоуд. Макар че няма проблем да променим маршрута при интерес и от останалите.
    Също така тук е мястото да заявя своята готовност да помогна на всеки изпаднал в беда около Кърджали. Тези които не ми знаят телефона могат да го намерят в Персонална информация.
    За съжаление наи интересните моменти в повечето случаи остават скрити за фотоапаратите. Още повече когато участниците са малко на брои.

Днес на поредната разходка се сетих за едно изказване на Сико:

Първоначално публикуван от siko
    колеги ,

-защо трябва случайно попаднал "мераклия" с асфалтови гуми, без лебедка или каквото и да е подсигуряване заедно с малки деца
    да бъде в екстрем и покрай него да бръмчат ония дето хвърлят кал на 100 метра и да псуват организатора, че пуска зрители в трасето.
    Колегата е абсолютно прав. На състезателно трасе нямат място други освен самите състезатели.
    Обаче тва за стоте метра много ме амбицира.
    Е кво ли не пробвах днеска повече от 40 не можах да хвърля.

Явно трябва още да се упражнявам. Обаче пък звукът го докарах.

Работя по въпроса така че следващия път да осигоря повече снимки.

Re: Разходка около Кърджали.

Първоначално публикуван от kinex
    Пускам тази тема като покана към всички любители на екстремния ОффРоуд. Макар че няма проблем да променим маршрута при интерес и от останалите.
    Гледам сега офроуд ГПС-картата и виждам, че в нея няма нанесени маршрути около Кърджали. Това определено е пропуск, който можем да позапълним ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от TRANSPORTIOR
      Зравейте и от мен, ... аз откакто съм си стегнал нивичката 2121 всяка седмоца съм по черните пътища(естествено това не е тежък оффроуд) но се навирам много по калта ...
      Обади се де.

Коментар

Re: Разходка около Кърджали.

Първоначално публикуван от kinex
        ....Е кво ли не пробвах днеска повече от 40 не можах да хвърля....
        Ами излез от магистралата , колега може и да се получи !
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

Ще пробвам

Коментар

няма ли да се присъединиш към пловдивската група и без това е най-слаба 80 км ще ги вземеш за 15 минути като ти гледам мотора

Коментар

Още миналата Неделя щях да дойда обаче имах малко работа по окачването. Сега отзаде съм с къси амове.
              Километрите са 100 и ги взимам за час и половина. Тия гуми мразят асвалта. Като дам газ и стрелям с гумени куршуми.
              Само кажете кога.

Коментар

ако искаш в неделя да се омажем други не искат да идват , и да направим някакъв маршрут дотогава

Коментар

Неделя в 10
                  Маршрута от тебе
                  Имаи в предвид че лак за повече пастиране не остана.
                  А задната ми броня вече се държи на плюнка.

За вода 1м камани кал няма проблем

Коментар

ще гледам да навия поне дългата г класа да дойде и едно чероки ще вземем още да носи скарата
                    За вода 1м камани кал няма проблем - теб ща пуснем отпред да отъпкваш терена тогава
                    моя мрази асфалта много, 50-60 км по черно как ти се струва повечето е кал с коловози на камиони ако не уцелиш на места на корем
                    вокел-а като прочете темата да не се прави че не я е чел ами да пали в събота на обед белия лебед и да тръгва към Пловдив да може неделя да е тук

Коментар

Ще бъде интересно.
                      Пропуснах ли да кажа че нямам лебедка
                      Ще има баба дърпа ряпа

Коментар

0885 950957 като влезеш в Пловдив звънни да кажеш къде си

Коментар

ОК
                          Айде други няма ли.

Коментар

Трябва да вземем Стоян Дефендера
                            Да снима.

Коментар

Смятам да организирам Софийската банда и да ви дойдеме на гости.
                              За целта трябва да оправя моят дракстер, че не съм сигурен дали може да дойде дори по асфалт до Пловдив. Надявам се да ни направите хубав маршрут. В форума имаше предложение за взаимно гостуване и организация на разходки. Има ли желаещи за подобни общи мероприятия все още.
                              LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                              X