Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка около Кърджали.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка около Кърджали.

Пускам тази тема като покана към всички любители на екстремния ОффРоуд. Макар че няма проблем да променим маршрута при интерес и от останалите.
    Също така тук е мястото да заявя своята готовност да помогна на всеки изпаднал в беда около Кърджали. Тези които не ми знаят телефона могат да го намерят в Персонална информация.
    За съжаление наи интересните моменти в повечето случаи остават скрити за фотоапаратите. Още повече когато участниците са малко на брои.

Днес на поредната разходка се сетих за едно изказване на Сико:

Първоначално публикуван от siko
    колеги ,

-защо трябва случайно попаднал "мераклия" с асфалтови гуми, без лебедка или каквото и да е подсигуряване заедно с малки деца
    да бъде в екстрем и покрай него да бръмчат ония дето хвърлят кал на 100 метра и да псуват организатора, че пуска зрители в трасето.
    Колегата е абсолютно прав. На състезателно трасе нямат място други освен самите състезатели.
    Обаче тва за стоте метра много ме амбицира.
    Е кво ли не пробвах днеска повече от 40 не можах да хвърля.

Явно трябва още да се упражнявам. Обаче пък звукът го докарах.
    https://htftp.offroad-bulgaria.com/k...i/MVI_0008.AVI
    Работя по въпроса така че следващия път да осигоря повече снимки.

Re: Разходка около Кърджали.

Първоначално публикуван от kinex
    Пускам тази тема като покана към всички любители на екстремния ОффРоуд. Макар че няма проблем да променим маршрута при интерес и от останалите.
    Гледам сега офроуд ГПС-картата и виждам, че в нея няма нанесени маршрути около Кърджали. Това определено е пропуск, който можем да позапълним ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от TRANSPORTIOR
      Зравейте и от мен, ... аз откакто съм си стегнал нивичката 2121 всяка седмоца съм по черните пътища(естествено това не е тежък оффроуд) но се навирам много по калта ...
      Обади се де.

Коментар

Re: Разходка около Кърджали.

Първоначално публикуван от kinex
        ....Е кво ли не пробвах днеска повече от 40 не можах да хвърля....
        Ами излез от магистралата , колега може и да се получи !
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

Ще пробвам

Коментар

няма ли да се присъединиш към пловдивската група и без това е най-слаба 80 км ще ги вземеш за 15 минути като ти гледам мотора

Коментар

Още миналата Неделя щях да дойда обаче имах малко работа по окачването. Сега отзаде съм с къси амове.
              Километрите са 100 и ги взимам за час и половина. Тия гуми мразят асвалта. Като дам газ и стрелям с гумени куршуми.
              Само кажете кога.

Коментар

ако искаш в неделя да се омажем други не искат да идват , и да направим някакъв маршрут дотогава

Коментар

Неделя в 10
                  Маршрута от тебе
                  Имаи в предвид че лак за повече пастиране не остана.
                  А задната ми броня вече се държи на плюнка.

За вода 1м камани кал няма проблем

Коментар

ще гледам да навия поне дългата г класа да дойде и едно чероки ще вземем още да носи скарата
                    За вода 1м камани кал няма проблем - теб ща пуснем отпред да отъпкваш терена тогава
                    моя мрази асфалта много, 50-60 км по черно как ти се струва повечето е кал с коловози на камиони ако не уцелиш на места на корем
                    вокел-а като прочете темата да не се прави че не я е чел ами да пали в събота на обед белия лебед и да тръгва към Пловдив да може неделя да е тук

Коментар

Ще бъде интересно.
                      Пропуснах ли да кажа че нямам лебедка
                      Ще има баба дърпа ряпа

Коментар

0885 950957 като влезеш в Пловдив звънни да кажеш къде си

Коментар

ОК
                          Айде други няма ли.

Коментар

Трябва да вземем Стоян Дефендера
                            Да снима.

Коментар

Смятам да организирам Софийската банда и да ви дойдеме на гости.
                              За целта трябва да оправя моят дракстер, че не съм сигурен дали може да дойде дори по асфалт до Пловдив. Надявам се да ни направите хубав маршрут. В форума имаше предложение за взаимно гостуване и организация на разходки. Има ли желаещи за подобни общи мероприятия все още.
                              LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X