Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки над Асеновград

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходки над Асеновград

И аз не ги виждам.
    0+

Коментар

Виждаха се до към 17:00 часа.
      Нещо стана след това.
      Писах на администратора.

Ето ги отново.
      Прикачени файлове

Коментар

Тези райони найстина са много красиви препоръчва на всеки да ги посети.Ето малко снимки от 10.09.2009г. минах пеша от ловната хижа до х.Безово там преспах и на следващия ден до Червената стена и обратно.

Това е останало от Гонда вода, а уж има пазач

Тук са тренирали каратистите преди

Тук се вижда малко пътя от ловната хижа до Куру дере

Пътя между Гонда вода и х.Безово-доста е хубав и "огромното" растояние между тях се взима за няма и 2 минути

х.Безово малко е тъмно, но ще го преживеете

Това е връх Безово

Станимака

Връх "Анкин гроб" или "Анкина скала"-зависи кого питате

Бачковския манастир

Местноста "Аптечката"

Е там трябва да отида

Това е "пътя" от Червената стена до Безово

само на места е толкова широко 80% от него е пътека, а да не говорим за многото паднали дървета.Другото е че не излиза на върха на място което се знае като "Стария бунар"-в действителност има бунар там.До него има някакава колиба

Тая гъба пък ква е

И така до тук може да се дойде по пътя, който минава през хижата, но това е задънена улица от там тръгва нещо като път, но после свършва и се върви по просека, която излиза пак на пътя.Всъщност като се замисля имаше един път, който не проверих къде отива, но със сигурност не стига до върха, защото първо беше в различна посока и второ върхът съм го обикалял толкова много, че не може да съм пропуснал този път.Така че който се опитва де намери пътя до върха да се откаже, защото неможе да намериш нещо, което не съществува, освен ако не си го направиш , но честно казано няма смисъл на върха има само дървета и една поляна.

П.П. Естествено мога да греша за този път, който не проверих къде отива, но при първа възможност ще разбера за какво става въпрос!

Коментар

Само 3 снимки ли си пуснал или нещо става със сайта ?

Коментар

Пуснал съм 17 снимки, но 2 от снимки не ми излизат?!

П.П.Просто за информация- смених си потребителското име щото онова беше някво проанглийско и много ме дразнеше
            Последно редактирано от Петър Митрев; 18-10-09, 23:01.

Коментар

И аз виждам само три. От останалите виждам само обяснението към тях.
              Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
              SSang Yong Kyron 2.0xdi
              Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Незнам какво става, но ще пиша на администратора.Дано го оправи.

Коментар

Браво за тематаПускайте по често снимки че ми липсват този район

Коментар

Еми то тоя район ми писна вече така че се прехвърлих на другия байр . Тази събота карах до Ситово.

Коментар

Защо не поддържаме връзка и да се водим по пътеките, ние познаваме нашите,вие-вашите. Днес ,ако не бяха листовете със стрелки от колегите(от по-рано) нямахме шанс да стигнем до този връх.

Коментар

Ицо, ти ГПС техниката ли подценяваш
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Браво за тематаПускайте по често снимки че ми липсват този район
                          Идва:
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=77026

Коментар

Ето и малко снимки

тук обърках пътя и тръгнах към Баш мандра. Тази снимка показва какъв е 80% от пътя- много кал и дълбоки коловози Така е заради камионите които минават (разминах се с 2 камаза)

Изглед към Червената стена, района на хижа Марциганица, а голото е последствието от пожара преди години

Ето това е улица от Ситово

Ситово

Коментар

Иоще малко

църквата в ситово

Не можахме да намерим прословутия Ситовски надпис, но пак ще се пробваме следващия път

Коментар

Първо искам да се извиня за изчезналите снимки, но незнаех че като ги изтрия от албума изчезват и от темите, но откакто ползвам домейна няма проблеми.Та реших малко да съживя темата с неособено свежи снимки, но ще го преживеете някак .Та действието се развива в района на хижа Сини връх и по принцип идеята беше да се качим от село Новаково и от там по черно до село Искра.И така няма какво повече да се обяснявам ето ги снимките:

Ето на тази снимка се вижда пътя за Узуново (линията на отсрещния баир) то по принцип за там бяхме тръгнали ама се объркахме

Тоя дънер пък от къде се взе..

Тадааам Game over, пътя свърши

Малко отводняване на язовирчето от горната снимка

Видите ли този завой да знаете да се връщате, макар че ме съмнява да се объркате като нас, защото хората са си сложили табели като слънце на отбивката за Узуново

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X