Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затъване до УШИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Затъване до УШИ

Благодаря ти колега!
    От къде мога да се сдобия с такива раздувки като на джипката ти
    [SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]

Коментар

Поздравления, дето се вика.

И аз разбрах по трудния начин голата истина за полуутъпкания сняг миналата зима. Вадиха ме 1 час с лебедка. Излизане нямаше по друг начин. На всичкото отгоре с тъпата си глава се посадих и в долчинка, от където съвсем нямаше излизане без чужда помощ. На друга скорост, освен първа бавна не щеше да отлепи, а на нея само седеше на място и въртеше гуми. Абе купон.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега човек се учи от грешките си
        [SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]

Коментар

явно ти е приоритет затъването в дунава колега
          2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
          ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X