Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Затъване до УШИ
Свий
X
-
До: Затъване до УШИ
Не виждам как точно би станало това.Първоначално публикуван от todor1303 Преглед на мнениеЗа теглич става ли да се ползва ?
В доста сходна ситуация ....Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеИ да работиш в изтичащия пясък с него, ти трябва платформа метър на метър за основа ...
достатъчно добра работа свърши това неголямо парче дебел шперплат, което виси на въженцето в ръцете ми
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Защо не се обади да помагаме.Първоначално публикуван от todor1303 Преглед на мнениеКолега действието се развива в р. Дунав
Бяха му легнали и двата моста, дори трактора се запъна докато го извадим .
Коментар
-
Благодаря ти Гена !
Следващият път
!
[SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
И с трактор можеш да затънеш. И какво ще викаш да те вади?Първоначално публикуван от BORIME4KA Преглед на мнениеКато гледам снимките и ми щукна...
Абе така и така тракторите явно са доста по-проходими, що да не иде човек на offroad с трактор
Коментар
-
Друг трактор.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИ с трактор можеш да затънеш. И какво ще викаш да те вади?
899152366
Коментар
-
[SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
Aз по едно време се замислих що не си взема направо тракторПървоначално публикуван от BORIME4KA Преглед на мнениеКато гледам снимките и ми щукна...
Абе така и така тракторите явно са доста по-проходими, що да не иде човек на offroad с трактор
. Има едни Владимировец - имат и предно предаване, блокаж на задния диф и може би и на предния. Може и по-евтино да ми излезе от подобен ъпргейд на Витарата. Ще стана и известен сред колегите
, друг няма с трактор, мани Мерцедеси, Тойоти
! Ама как ще се пътува до Морето не знам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rabindranat Преглед на мнениеAз по едно време се замислих що не си взема направо трактор
. Има едни Владимировец - имат и предно предаване, блокаж на задния диф и може би и на предния. Може и по-евтино да ми излезе от подобен ъпргейд на Витарата. Ще стана и известен сред колегите
, друг няма с трактор, мани Мерцедеси, Тойоти
! Ама как ще се пътува до Морето не знам.
Е как ?
Ще го натовариш на влака... и там на морето ще си цар
.
Коментар
-
Коментар
-
Честита хубава придобивка.Легнеш ли по корем в тиня няма да ти помогне,най-много да потъне подложката така,че да не я намериш никога.Второто страхуване ми е за джипката ти.Този уред ще нанесе много щети на ламарината,пластмасите и стоповете със сигурност.Видял съм машинката в действие как пука резервна гума,чупи стоп,мачка ламарина на Самурай-неподготвен за тази придобивка.Да бяхме го изкарали на ръце...Първоначално публикуван от todor1303 Преглед на мнениеНадявам се новите ми придобивки да ми помогнат при следващото затъване
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
Липсват само пътеките,че да имаш какво да подлагаш под гумите като го вдигнешПървоначално публикуван от todor1303 Преглед на мнениеНадявам се новите ми придобивки да ми помогнат при следващото затъване
пп Красиво си го окопал
Око за око и светът ще ослепее
Коментар
-
Сега идват и те
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.
Коментар