Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рила

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Пенчо , това е гараж , и задната му стена е бетон. Няма дупки , тръби ...нищо, само бетон.
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Страхотна разходка, искам и аз...Браво Сашо !
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

• aldr
        aldr коментира
        Редактиране на коментар
        Джип , и съгласна жена ...друго ти не требе ...

• бат'Марто
        бат'Марто коментира
        Редактиране на коментар
        И време...

Благодаря, събуди ми стари, чудесни спомени ...
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Браво ! Супер си изкарал.

... и една случка от преди петилетка и малко:
        В средата на август тръгвам към Сърница при приятели които бяха там от десетина дни, когато в движение споделям посоката на един комшия, който в края на миналият век полудя по промишленият риболов, и когато той ми казва да си взема дебело яке и шапка, го послушах за якето, но си викам, "Август сме, чак пък шапка ?!", и разбира се не взех, но разбрах какво е имал предвид още първата вечер когато си довършвахме лафа около 2:00 с другите като мен които не си лягат рано.
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Благодаря за споделеното.От Нехтеница до Белмекен ли се води Каскадния път?

Коментар

• rosen_offroad
            rosen_offroad коментира
            Редактиране на коментар
            Да - 10 символа дрън дрън.......

• aldr
            aldr коментира
            Редактиране на коментар
            х Македония - Семково - Нехтеница - яз Белмекен. Сега правят рехабилитация към Семково.

Казваш, че правят рехабилитация на Нехтеница - Семково, но и си се забил в края на възможното с кола.
          Колко всъщност от пътя го има, и колко горе - долу остава до Семково ?

Коментар

• aldr
            aldr коментира
            Редактиране на коментар
            Не зная колко остава. Но доста време карах по направения път.

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
          Пенчо , това е гараж , и задната му стена е бетон. Няма дупки , тръби ...нищо, само бетон.
          По - скоро е укритие при взривни работи.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
            Казваш, че правят рехабилитация на Нехтеница - Семково, но и си се забил в края на възможното с кола.
            Колко всъщност от пътя го има, и колко горе - долу остава до Семково ?
            ... и понеже съм изчел и другите ти теми, в които си споделил, че Семково - х.Македония не може с кола, имаш ли представа какво ще бъде след рехабилитацията ?

Коментар

• aldr
              aldr коментира
              Редактиране на коментар
              Гледай снимките , това е след ....

Ники Семково - Македония не съм ходил.
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

По-скоро ми е интересно кога ще може да се стигне от Белмекен до Семково без фанатизъм.

Коментар

• aldr
                aldr коментира
                Редактиране на коментар
                Сега само с матора от аватара ти ...

По-скоро ми е интересно кога ще може да се стигне от Белмекен до Семково без фанатизъм.
              Белмекен - Юндола - Якоруда - Белово - Семково.
              Или Белмекен - Нехтеница - Якоруда - Белово - Семково
              За сега е това.

Преди повече от стотина години е имало и тъй наречения Кайзеров път, ама той е Самоков - бели искър - превала джанка - Грънчар - Нехтеница и от над х. Трещеник на юг през гората към Семково и Белица.!
              Това последното съм го минавал за последно преди трийсетина години с аватара, ама на косъм!
              Имаше поне 3-4 дървени моста дето още тогава бяха полурападнали се.
              Не вярвам някой да си е направил труда да ги възстановява. Там е за пешеходен туризъм.
              Последно редактирано от Пенчо; 27-08-20, 19:09.

Коментар

Еее, Пенчо, тия маршрути са ясни, но и моето питане също.
                Асфалт си имаме и тук, та ако ми е зор за такъв, ше се расòждам у наше сèло.

Коментар

Еее, Пенчо, тия маршрути са ясни, но и моето питане също.
                  Асфалт си имаме и тук, та ако ми е зор за такъв, ше се расòждам у наше сèло.
                  Проблема е Трещеник -Семково.
                  Път скоро няма да има.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение

Проблема е Трещеник -Семково.
                    Път скоро няма да има.
                    Не ми се ще да е така, нооо, и аз съм почти сигурен в това.

Дано да стане чудо и "едни хора" да вземат "едни пари" по "едни програми" за да го оправят.

Коментар

Не ми се ще да е така, нооо, и аз съм почти сигурен в това.

Дано да стане чудо и "едни хора" да вземат "едни пари" по "едни програми" за да го оправят.
                      Дано да не стане!
                      Там потенциалния пътникопоток е около двайсе - трийсе човека седмично

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X